Slik bruker du Dropbox Replay med DaVinci Resolve

Oppdatert Dec 13, 2023
Dropbox Replay er et innholdsrikt verktøy for gjennomgang og godkjenning av medier som lar samarbeidspartnere markere, kommentere og fullføre video-, bilde- og lydprosjekter. Med Dropbox Replay-integrasjonen med DaVinci Resolve kan du bruke funksjonene til Replay i DaVinci Resolve.
highlight icon

Obs! Replay-integrasjonen er kun tilgjengelig for betalende DaVinci Resolve-kunder.

Dropbox Replay og DaVinci Resolve-integrasjonen forenkler redigering og gjennomgang av lyd- og videoredigering. Prøv Replay og administrer videoprosjektene dine på ett sted.

Slik kobler du til Dropbox Replay i DaVinci Resolve

Slik åpner og kobler du til Dropbox Replay i DaVinci Resolve:

1. Åpne DaVinci Resolve.
  2. Åpne DaVinci Resolve-preferanserene dine.
  3. Klikk på System-fanen.
  4. Klikk på Internettkontoer i kolonnen til venstre.
  5. Ved siden av Replay klikker du på Logg inn.
    • Et nytt nettleservindu åpnes.
  6. Logg på med påloggingsinformasjonen for Dropbox.
  7. Klikk på Tillat for å koble DaVinci Resolve til Dropbox-kontoen din.
  8. Gå tilbake til DaVinci Resolve og klikk på Lagre.

Når du kobler til Dropbox Replay-kontoen din, logges du automatisk på neste gang du åpner DaVinci Resolve.

Slik laster du opp til Dropbox Replay fra DaVinci Resolve

Du kan laste opp video-, bilde- eller lydfiler til Dropbox Replay fra DaVinci Resolve.

Slik laster du opp en fil til Dropbox Replay fra DaVinci Resolve:

1. Åpne prosjektet ditt i DaVinci Resolve.
  2. Klikk på Arbeidsområde i menylinjen øverst.
  3. Under Bytt til side velger du Lever.
  4. I gjengivelsesinnstillingene klikker du på Dropbox Replay-ikonet (to svarte og blå piler som peker til venstre).
  5. Velg gjengivelsespreferansene dine, og klikk deretter på Legg til i gjengivelseskø nederst på skjermen.
  6. I gjengivelseskøen klikker du på prosjektet du vil gjengi.
  7. Klikk Gjengi eller Gjengi alle, avhengig av hvor mange klipp som er i prosjektet.
  8. I gjengivelseskøen, når gjengivelsen sier «Opplastning fullført», kan du høyreklikke på elementet og velge Vis i nettleser (Dropbox Replay) – dette åpner den opplastede tidslinjen på Dropbox Replay.

Neste gang du åpner Dropbox Replay, ser du den eksporterte filen fra DaVinci Resolve på kontoen din.

highlight icon

Merk: En ny versjon blir opprettet i Dropbox Replay hvis du tidligere har lastet opp tidslinjen din. For å opprette et nytt prosjekt velger du Opprett nytt prosjekt i Dropbox Replay-innstillingene.

Slik legger du til Dropbox Replay-kommentarer i DaVinci Resolve

Slik legger du til en Dropbox Replay-kommentar i DaVinci Resolve:

1. Flytt spillehodet til rammen der du vil legge igjen en kommentar.
  2. Klikk på pilen ved siden av markørikonet på verktøylinjen.
  3. Velg Dropbox fra rullegardinmenyen.
  4. Klikk på markøren du nettopp plasserte.
  5. Skriv inn kommentaren din i vinduet som vises.
  6. Klikk på Lagre.

Når du åpner den lyd- eller videofilen i Dropbox Replay, ser du kommentaren du publiserte i DaVinci Resolve. Hvis du sletter en Dropbox Replay-kommentar i DaVinci Resolve, blir kommentaren også slettet i Dropbox Replay, og omvendt.