Sådan bruger du Dropbox Replay med Adobe After Effects

Opdateret Nov 13, 2023
person icon

Dropbox Replay er tilgængelig for alle Dropbox-brugere på dropbox.com. Tilføjelsesprogrammet Dropbox Replay er en betalt funktion, der er tilgængelig for kunder med Dropbox Plus, Essentials, Professional, Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise.

Dropbox Replay er et værktøj til gennemgang og godkendelse af mediefiler, som giver samarbejdspartnere adgang til at oprette annotationer, skrive kommentarer og færdiggøre video-, billed- og lydprojekter. Med et Dropbox Replay-plug-in til Adobe After Effects kan du bruge Replay-funktionerne i Adobe After Effects, f.eks. tilføje kommentarer og uploade filversioner, der synkroniseres til begge apps.

Sådan downloader og installerer du Dropbox Replay-udvidelsen til Adobe After Effects

Bemærk! Du skal have en Dropbox-konto for at kunne bruge Dropbox Replay-udvidelsen til Adobe After Effects. Opret en gratis Dropbox-konto på dropbox.com.

Sådan downloader og installerer du Dropbox Replay-udvidelsen til Adobe After Effects:

1. Åbn Dropbox Replay-fortegnelsen i Adobe Exchange i din webbrowser eller fra appen Creative Cloud på din computer.
  2. Klik på Gratis øverst til højre for at downloade udvidelsen.
  3. Når din download er færdig, bliver du spurgt, om du vil installere udvidelsen.
  4. Klik på Installer.
  5. Du skal lukke og genstarte Adobe After Effects for at bruge udvidelsen.

Sådan forbinder du Dropbox Replay med Adobe After Effects

Når du har downloadet og installeret Dropbox Replay-udvidelsen, skal du logge på Dropbox via Adobe After Effects.

Sådan forbinder du Dropbox Replay med Adobe After Effects:

1. Åbn Adobe After Effects.
  2. Klik på Window på menulinjen.
  3. Peg på Extensions.
  4. Klik på Dropbox Replay.
    • Der vises et vindue med Replay øverst til venstre.
  5. Klik på Log på.
  6. Log på med dine Dropbox-logonoplysninger.

Når udvidelsen er installeret og forbundet, skal du klikke på Window på menulinjen, pege på Workspaces og derefter klikke på Save Changes to this Workplace. Dette sikrer, at du ikke skal gentage denne proces, når du starter After Effects næste gang.

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du deaktiverer eller fjerner udvidelser i Adobe After Effects i Adobes hjælpecenter.

Sådan uploader du en aktiv komposition til Dropbox Replay fra Adobe After Effects

Sådan uploader du en aktiv komposition til Dropbox Replay fra Adobe After Effects:

1. Åbn Dropbox Replay-udvidelsen i Adobe After Effects.
  2. Klik på Fil i øverste højre hjørne af Dropbox Replay-vinduet.
  3. Vælg Upload aktiv komposition på rullelisten.
  4. Skriv navnet på din komposition.
  5. Klik på rullemenuen ved siden af Forudindstillinger for at vælge fra en liste over outputmuligheder.
  6. Klik på rullemenuen ved siden af Indstillinger for at vælge fra en liste over muligheder.
  7. Vælg det Interval, Arbejdsområde eller Hele kompositionen, du vil uploade.
  8. Marker afkrydsningsfeltet for automatisk at synkronisere kommentarer som mærker, så kommentarer, der skrives i Replay, bliver synkroniseret og vist i Adobe After Effects-tidslinjen.
  9. Marker afkrydsningsfeltet for at importere mærker som kommentarer fra Adobe After Effects til dine Replay-videokommentarer.
  10. Klik på Upload, og videofilen åbnes som en V1 i Replay-vinduet.
highlight icon

Bemærk!

• Mens videoen gengives, kan du i banneret nederst i Replay-vinduet klikke på Afvis for at lukke statusmeddelelsen.
  • Mens videoen bliver uploadet til Replay, kan du i banneret nederst i Replay-vinduet klikke på Oplysninger for at se uploadens status eller klikke på Luk for at lukke banneret i Replay-vinduet.
  • Mens filen bliver føjet til Replay, kan du i banneret nederst i Replay-vinduet klikke på Del for at dele din video, Oplysninger for at se uploadens status eller Luk for at lukke banneret i Replay-vinduet.

Sådan uploader du en komposition i kø til Dropbox Replay fra Adobe After Effects

Du kan uploade dine kompositioner i kø fra Adobe After Effects til Replay.

highlight icon

Bemærk! Du skal have gengivet din komposition, før du uploader den til Replay. Få mere at vide om, hvordan du gengiver en komposition i Adobe After Effects

Sådan uploader du en komposition i kø til Dropbox Replay fra Adobe After Effects:

1. Åbn Dropbox Replay-udvidelsen i Adobe After Effects.
  2. Klik på fanen Kø til gengivelse øverst til venstre i Adobe After Effects' tidslinjevindue.
  3. Under fanen Kø til gengivelse skal du markere afkrydsningsfeltet for de kompositioner i køen, du vil uploade til Replay.
    • Bemærk! Du kan uploade flere kompositioner i kø på samme tid.
  4. Klik på rullelistepilene under hver komposition for at vælge indstillinger for hver komposition i køen.
  5. Klik på Fil.
  6. Vælg Upload kompositioner i kø fra rullelisten.
highlight icon

Bemærk!

• Mens køen gengives, kan du i banneret nederst i Replay-vinduet klikke på Afvis for at lukke statusmeddelelsen.
  • Mens køen bliver uploadet til Replay, kan du i banneret nederst i Replay-vinduet klikke på Oplysninger for at se uploadens status eller klikke på Luk for at lukke banneret i Replay-vinduet.

Dine kompositioner i kø vises under dit arbejdsområde i Replay-vinduet.

Sådan importerer du kommentarer som mærker til Dropbox Replay fra Adobe After Effects

Du kan importere eksisterende Dropbox Replay-kommentarer til Adobe After Effects. Efter de er importeret, kan du også redigere og besvare eksisterende kommentarer i Replay-vinduet fra Adobe After Effects.

Sådan importerer du kommentarer fra Replay til Adobe After Effects:

1. Åbn din fil i Adobe After Effects.
  2. Åbn filen med kommentarer i Replay-udvidelsen.
  3. Klik på “” (tre prikker) øverst til højre i Replay-vinduet.
  4. Vælg Importer kommentarer på rullelisten. Du bliver bedt om at forbinde videofilen med den aktive komposition i Adobe After Effects.
    • Bemærk! Markér afkrydsningsfeltet for automatisk at synkronisere kommentarer som mærker i After Effects-tidslinjen.
  5. Klik på Bekræft.

Du kan klikke på kommentarmærkerne i Adobe After Effects-vinduet for at se og besvare kommentarer. Alle kommentarer i Adobe After Effects vises i Dropbox Replay, hvis Synkroniser automatisk kommentarer som mærker er aktiveret.

Bemærk!

• Du kan deaktivere automatisk synkronisering af kommentarer ved at klikke på "..." (tre prikker) i Replay-vinduet og derefter klikke på Deaktiver automatisk synkronisering af kommentarer
  • Hvis du har deaktiveret Synkroniser automatisk kommentarer som mærker, skal du importere alle nye og redigerede kommentarer samt svar på kommentarer.
  • Hvis du sletter kommentarmærker i Adobe After Effects, fjernes de ikke fra Dropbox Replay.