Sådan bruger du Dropbox Replay med integrationer fra tredjeparter

Opdateret Mar 25, 2024

Dropbox Replay er et værktøj til gennemgang og godkendelse af mediefiler, som giver samarbejdspartnere adgang til at oprette annotationer, skrive kommentarer og færdiggøre video-, billed- og lydprojekter. Med Dropbox Replay-integrationer kan du bruge Replay-funktionerne i flere forskellige redigeringsapps.

Prøv Dropbox Replay for nemt at administrere dine video-, billed- og lydprojekter fra ét sted.

Herunder kan du se de apps, som aktuelt tilbyder integration med Dropbox Replay.

Adobe After Effects

Med denne integration kan du importere aktive kompositioner eller kompositioner i kø til Dropbox Replay fra Adobe After Effects. Derfra kan du tilføje og svare på kommentarer og eksportere disse kommentarer som markører tilbage til Adobe After Effects. Få flere oplysninger om integrationen mellem Dropbox Replay og Adobe After Effects.

Adobe Premiere Pro

Med et Dropbox Replay-plugin til Adobe Premiere Pro får du adgang til den fulde Dropbox Replay-oplevelse i Premiere Pro. Få flere oplysninger om integrationen mellem Dropbox Replay og Adobe Premiere Pro.

Avid Pro Tools

Dropbox Replay-integrationen til Avid Pro Tools vil give brugere mulighed for at eksportere blandede filer direkte til Replay til gennemgang, samt at importere kommentarer fra Replay til Pro Tools-sessioner. Få mere at vide om Dropbox Replay og Avid Pro Tools-integrationen.

DaVinci Resolve fra Blackmagic Design

Med Dropbox Replay-integrationen til DaVinci Resolve kan du se og tilføje kommentarer, som synkroniseres til de enkelte billeder i Replay. Få flere oplysninger om integrationen mellem Dropbox Replay og DaVinci Resolve.

Apple Final Cut Pro

Med denne integration kan du synkronisere filversioner mellem Dropbox Replay og Final Cut Pro, så du kan tilføje, besvare og løse kommentarer samt synkronisere afspilningshoveder. Du kan også importere Replay-kommentarer direkte i Final Cut Pro-tidslinjen som markører. Få flere oplysninger om integrationen mellem Dropbox Replay og Final Cut Pro.

LumaFusion

Med iOS-appen LumaFusion kan du importere videoer direkte fra Dropbox Replay. I appen kan du se og tilføje kommentarer. Få flere oplysninger om integrationen mellem Dropbox Replay og LumaFusion.

highlight icon

Bemærk! Du behøver ikke at installere Replay-integrationen i LumaFusion, da den er tilgængelig som standard.

WeVideo

Med denne integration kan du eksportere indhold fra WeVideo direkte til Dropbox Replay. Du kan nemt redigere og dele videoer og feedback fra ét sted. Få flere oplysninger om integrationen mellem Dropbox Replay og WeVideo.