Sådan bruger du Dropbox Replay med LumaFusion

Opdateret Dec 13, 2023

Du kan bruge integrationen mellem Dropbox Replay og LumaFusion til at dele og få feedback til projektfiler fra samarbejdspartnere.

Du får følgende funktioner i integrationen mellem Dropbox Replay og LumaFusion:

• Se og besvar kommentarer til kildemediet i Dropbox Replay.
  • Når du har uploadet dit projekt til Dropbox Replay, kan du modtage og besvare Replay-kommentarer direkte fra LumaFusion.
  • Del projektfiler med samarbejdspartnere og LumaFusion-redaktører.

Sådan forbinder du Dropbox Replay og LumaFusion

highlight icon

Bemærk! Du skal have en Dropbox-konto for at kunne bruge denne integration.

Sådan forbinder du Dropbox Replay og LumaFusion:

1. Åbn LumaFusion.
  2. Klik på ikonet Library Sources.
  3. Klik på Add/Edit Sources.
  4. Klik på Replay.
  5. Log på med dine Dropbox-logonoplysninger.

Der åbnes et Replay-vindue i LumaFusion.

Sådan redigerer du Dropbox Replay-filer i LumaFusion

Sådan redigerer du Dropbox Replay-filer i LumaFusion:

1. Åbn LumaFusion.
  2. Gå til biblioteket Source.
  3. Klik på Replay.
  4. Gå til den Replay-fil, du vil redigere.
  5. Klik på filen for at åbne den.
  6. Rediger filen, som du plejer.

Du kan også tilføje kommentarer ved at klikke på Replay på linjen Preview transport. De kommentarer, der tilføjes i LumaFusion, vises i Dropbox Replay og modsat.

Sådan eksporterer du et LumaFusion-projekt til Dropbox Replay

Du kan eksportere LumaFusion-projektfiler til Dropbox Replay. Eksisterende Dropbox Replay-kommentarer bevares, og nye kommentarer, der er føjet til filen i Dropbox Replay, vises på tidslinjen i LumaFusion.

highlight icon

Bemærk! LumaFusion kan kun skrive til dine Replay-mapper, men det kan ikke slette filer.

Sådan eksporterer du dit projekt:

1. Åbn LumaFusion.
  2. Åbn det projekt, du vil eksportere til Dropbox Replay.
  3. Klik på Eksportér.
  4. Klik på Movie.
  5. Vælg Dropbox Replay som destination.
highlight icon

Bemærk! Du kan vælge en eksisterende Dropbox Replay-mappe eller oprette en ny, du vil eksportere fra.

1. Når du har eksporteret din projektfil til Dropbox Replay, vises nye kommentarer eller annotationer, der oprettes i Replay, både i Dropbox Replay og LumaFusion.
highlight icon

Bemærk! Eksisterende kommentarer bevares ikke, når du eksporterer nye projektfiler. Det er kun de kommentarer, som tilføjes efter eksporten, der vises i Dropbox Replay og LumaFusion.

Du kan uploade LumaFusion-projektpakkefiler til Dropbox Replay til lagring og deling, men du kan ikke afspille filerne i Dropbox Replay.