Slik bruker du Dropbox Replay i LumaFusion

Oppdatert Dec 13, 2023

Du kan bruke Dropbox Replay og LumaFusion-integrasjonen til å dele og få tilbakemelding på prosjektfiler fra samarbeidspartnere.

Følgende funksjoner er inkludert i Dropbox Replay og LumaFusion-integrasjonen:

• Se og svar på kommentarer på kildemedier som er lagret i Dropbox Replay.
  • Etter å ha lastet opp prosjektet ditt til Dropbox Replay, kan du motta og svare på Replay-kommentarer direkte fra LumaFusion.
  • Del prosjektfiler med samarbeidspartnere og LumaFusion-redaktører.

Slik kobler du Dropbox Replay til LumaFusion

highlight icon

Merk: Du må ha en Dropbox-konto for å bruke denne integrasjonen.

Slik kobler du Dropbox Replay til LumaFusion:

1. Åpne LumaFusion.
  2. Klikk på Bibliotekskilder-ikonet.
  3. Klikk på Legg til / rediger kilder.
  4. Klikk Replay.
  5. Logg på med påloggingsinformasjonen for Dropbox.

Et Replay-vindu åpnes i LumaFusion.

Slik redigerer du Dropbox Replay-filer i LumaFusion

Slik redigerer du Dropbox Replay-filer i LumaFusion:

1. Åpne LumaFusion.
  2. Naviger til Kilde-biblioteket.
  3. Klikk Replay.
  4. Gå til Replay-filen du vil redigere.
  5. Klikk på filen for å åpne den.
  6. Rediger filen som du vanligvis ville gjort.

Du kan også legge til kommentarer ved å klikke Replay på forhåndsvise transport-linjen. Kommentarer som er lagt til i LumaFusion, vises i Dropbox Replay, og omvendt.

Slik eksporterer du et LumaFusion-prosjekt til Dropbox Replay

Du kan eksportere LumaFusion-prosjektfiler til Dropbox Replay. Eventuelle eksisterende Dropbox Replay-kommentarer blir bevart, og alle nye kommentarer som legges til filen fra Dropbox Replay, vises på tidslinjen i LumaFusion.

highlight icon

Merk: LumaFusion kan bare skrive til Replay-mappene dine, men kan ikke slette filer.

Slik eksporterer du prosjektet ditt:

1. Åpne LumaFusion.
  2. Åpne prosjektet du vil eksportere til Dropbox Replay.
  3. Klikk på Eksporter.
  4. Klikk på Film.
  5. Velg Dropbox Replay som bestemmelsessted.
highlight icon

Merk: Du kan velge en eksisterende Dropbox Replay-mappe eller opprette en ny å eksportere til.

1. Når du har eksportert prosjektfilen til Dropbox Replay, vil eventuelle nye kommentarer eller merknader som er lagt til i Replay, vises i både Dropbox Replay og LumaFusion.
highlight icon

Merk: Eksisterende kommentarer blir ikke bevart når du eksporterer nye prosjektfiler. Bare kommentarer som er lagt til etter eksporten, vises i Dropbox Replay og LumaFusion.

Du kan laste opp LumaFusion-prosjektpakkefiler til Dropbox Replay for lagring eller deling, men du kan ikke spille av disse filene i Dropbox Replay.