Søg og erstat ord i et Paper-dokument

Opdateret Nov 29, 2023

Du kan finde alle forekomster af et bestemt ord eller udtryk i et Paper-dokument ved hjælp af genvejen. Derefter kan du erstatte dette ord eller udtryk med et andet ord eller udtryk én gang eller i hele dokumentet.

For at finde et bestemt ord eller udtryk i dit Paper-dokument:

1. Tryk på Ctrl-F (Windows) eller Kommando-F (Mac).
  2. Skriv ordet eller sætningen på søgelinjen.

For at erstatte ordet med et andet ord én gang eller i hele dokumentet:

1. Klik på "..." (de tre prikker) til højre for søgefeltet.
  2. Skriv det nye ord eller det nye udtryk under Erstat med.
  3. Klik på Erstat eller Erstat alle.
magic wand icon

Tip! Hvis du er bekendt med regulære udtryk, kan du markere afkrydsningsfeltet ud for Regulære udtryk for at bruge dem i din søgning. Regulære udtryk gør det muligt for dig at foretage en mere specifik søgning i dit dokument.