Woorden zoeken en vervangen in een Paper-document

Bijgewerkt Nov 29, 2023

Met de sneltoets kun je alle keren dat een specifiek woord of zinsdeel voorkomt in een Paper-document, terugvinden. Je kunt dat woord of zinsdeel dan eenmalig of in het hele document vervangen door een ander woord of zinsdeel.

Om een specifiek woord of zinsdeel te vinden in je Paper-document:

1. Gebruik CTRL+F (Windows) of Command+F (Mac).
  2. Voer het woord of de zin in de zoekbalk in.

Om het woord eenmalig of in het hele document te vervangen door een ander woord:

1. Klik op (ellips) aan de rechterkant van de zoekbalk.
  2. Typ het nieuwe woord of zinsdeel in onder Vervangen door.
  3. Klik op Vervangen of Alles vervangen.
magic wand icon

Tip: Als je vertrouwd bent met reguliere expressies, kun je het vakje naast Reguliere expressies om deze te gebruiken bij het zoeken. Met reguliere expressies kun je gerichter zoeken in je document.