Dropbox-kampanjer for lagringsplass

Oppdatert Nov 01, 2023

Det kan hende at du kan få ekstra lagringsplass i Dropbox-kontoen din hvis du nylig har anskaffet en ny enhet eller opprettet en konto gjennom et av følgende selskaper:

For å få mer informasjon om hvordan du løser inn en kampanje, eller for å se vilkårene for en bestemt kampanje, kan du klikke på ett av alternativene ovenfor.

Se aktive og utløpte kampanjer

Slik sjekker du om du har løst inn en kampanje, eller når en aktiv kampanje utløper:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på profilbildet ditt (eller den grå sirkelen) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Verv en venn.
  5. Gå til Andre måter du har opptjent bonus på for å se en liste over alle innløste kampanjer, hvor mye plass det er snakk om, og utløpsdatoene.

Etter en kampanje utløper

Når kampanjetilbudet utløper, vil lagringskapasiteten i Dropbox automatisk gå tilbake til det den var uten kampanjeplassen. Alt innholdet ditt forblir tilgjengelig, selv om grensen da er overskredet. Du kan imidlertid ikke lagre nye filer i Dropbox eller endre eksisterende filer.

Finn ut hvordan du får mer lagringsplass.