Hvordan bruke Dropbox-tilleggsprogrammet for datamigrering

Tilleggsprogrammet for datamigrering er tilgjengelig for Dropbox Business Advanced- og Dropbox Business Enterprise-kunder via salgsteamet hos Dropbox. Hvis du er administrator for et Dropbox Business-team og ønsker å lære mer om dette tillegget, kan du kontakte kontoteamet eller kunderepresentanten du er tildelt.

Tilleggsprogrammet for datamigrering, levert av Cloud FastPath, lar Dropbox-teamadministratorer flytte store mengder med data raskt og sikkert fra enten en nettsky eller en lokal kilde.

For eksempel gjør tilleggsprogrammet for datamigrering at teamadministratorer kan:

• Flytte personlig delt innhold, start-kataloger og prosjektarbeidsområder til Dropbox Business
  • Overføre delingstillatelser fra lokale kilder og nettskyen til Dropbox Business
  • Planlegge en migreringsjobb på forhånd

Obs! Cloud FastPath-tjenesten kan nås med nettleserne Chrome, Firefox og Internet Explorer.

Finn ut hvordan du bruker tilleggsprogrammet for datamigrering

Finn ut hvordan du bruker tilleggsprogrammet for datamigrering med Dropbox Business i Cloud FastPath-kunnskapsbasen: