Kan ik meerdere Dropbox-accounts hebben?

Ja, je kunt meerdere Dropbox-accounts hebben. Je hebt voor elk account een ander e‑mailadres nodig.

Opmerking: elk account heeft zijn eigen gescheiden opslagruimte.

Meerdere accounts gebruiken op één computer

Als je één Dropbox Business-account en één Basic-, Professional- of Plus-account hebt, kun je je op hetzelfde apparaat aanmelden bij beide en eenvoudig tussen de twee schakelen. Informatie over het schakelen tussen meerdere accounts

Als je meerdere Dropbox Basic-, Plus- of Professional-accounts hebt, moet je je afmelden bij het ene account en je aanmelden bij het andere.

Voor groepen of gezinnen die een computer delen en meerdere Dropbox-accounts hebben, kun je een ander Dropbox-account gebruiken voor elke gebruikersaanmelding op de computer.

Controleren of je je accounts hebt gekoppeld

Je controleert als volgt of je je persoonlijke account hebt gekoppeld aan je Dropbox Business-account:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Kijk linksonder op de pagina. Als je je bedrijfsnaam ziet, heb je een teamaccount. Als je Persoonlijk ziet, heb je een persoonlijk account.

Bestanden delen tussen meerdere Dropbox-accounts

Als je bestanden wilt verplaatsen tussen accounts, kun je dit doen door een gedeelde map te maken. Informatie over het verplaatsen van bestanden tussen je Dropbox-accounts

Nieuw bij Dropbox?

Of je nu een beginnende Dropbox-gebruiker bent of alleen je kennis wat wilt opfrissen, je kunt meer uit je Dropbox-account halen door gebruik te maken van onze zelfgestuurde training of virtuele training onder leiding van een instructeur