Gebruikmaken van de actie van Asus en Dropbox

Bijgewerkt Nov 07, 2023

Hoe werkt de huidige Dropbox-actie voor ASUS-apparaten?

Als je onlangs een ASUS-computer hebt gekocht, kom je mogelijk in aanmerking voor:

• 500 GB extra Dropbox-opslagruimte gedurende 6 maanden
  • 25% korting op een nieuw Dropbox Plus-abonnement

Hoe maak ik gebruik van de actie voor ASUS-apparaten?

Doe het volgende om gedurende 6 maanden 500 GB extra Dropbox-opslagruimte te kunnen gebruiken op je ASUS-computer:

1. Klik op het Dropbox-pictogram op de taakbalk om Dropbox te installeren op je ASUS-computer.
  2. Registreer je voor een Dropbox-account door je gegevens in te vullen op deze pagina. Klik op Aanmelden als je al een Dropbox-account hebt.
  3. Als je account in aanmerking komt, zal de extra opslagruimte worden toegevoegd.

Je krijgt als volgt een code voor 25% korting op je nieuwe Dropbox Plus-abonnement:

1. Klik op het Dropbox-pictogram op de taakbalk om Dropbox te installeren op je ASUS-computer.
  2. Registreer je voor een Dropbox-account door je gegevens in te vullen op deze pagina. Klik op Aanmelden als je al een Dropbox-account hebt.
  3. Als je klikt op Nieuw abonnement aanschaffen, ontvang je een kortingscode.
  4. Volg de aanwijzingen om je code te gebruiken.

Opmerkingen:

• Om de 25% korting op een nieuw Dropbox Plus-abonnement toe te passen, moet je je creditcardgegevens invoeren. Na afloop van de proefperiode van zes maanden worden er automatisch kosten op je creditcard in rekening gebracht.
  • Je kunt alleen 25% korting krijgen op je nieuwe Dropbox Plus-abonnement als je nog geen betaald Dropbox-abonnement hebt.

Veelgestelde vragen

Hoelang is de actie geldig?

• De 500 GB extra opslagruimte is zes maanden geldig vanaf de datum waarop gebruik is gemaakt van de actie.
    • Deze actie wordt niet automatisch toegepast bij de aankoop van je ASUS-apparaat.
  • De korting van 25% op je Dropbox Plus-abonnement is een jaar geldig, of gedurende twaalf opeenvolgende maanden als je je aanmeldt voor maandelijkse facturering, die ingaan op de datum waarop gebruik is gemaakt van de actie.

Als ik verschillende apparaten heb gekocht die voor de actie in aanmerking komen, kan ik dan verschillende keren van dezelfde aanbieding gebruikmaken?

Nee. Elk Dropbox-account kan slechts eenmaal gebruikmaken van een bepaalde actie.

Kan ik de opslagruimte uit de actie overzetten naar een ander Dropbox-account?

Nee, de opslagruimte uit de actie kan niet worden overgezet nadat van de actie is gebruikgemaakt.

Geldt de actie ook voor een opnieuw ingericht of gebruikt apparaat?

Nee. De opslagruimte uit de actie is uitsluitend beschikbaar voor de oorspronkelijke koper van het apparaat dat voor de actie in aanmerking komt.

Waarom kom ik niet in aanmerking voor de actie?

Er kunnen een aantal redenen zijn waarom je niet in aanmerking komt voor de actie.

• Je komt slechts één keer in aanmerking voor een bepaald type actie.
    • Je kunt bijvoorbeeld niet vaker dan eenmaal gebruikmaken van de ASUS-actie, ook niet als je meerdere ASUS-apparaten koopt die voor de actie in aanmerking komen.
  • De Dropbox-app staat niet standaard op je apparaat.
  • Je hebt je apparaat van een vorige eigenaar of refurbished gekocht, en de vorige eigenaar heeft al gebruikgemaakt van de actie voor dat apparaat.
    • Per apparaat kan slechts eenmaal gebruik worden gemaakt van een actie voor meer opslagruimte.
  • Je hebt een apparaat waarop bepaalde uitzonderingen voor landen of verkooppunten van toepassing zijn.

Voorwaarden van de Dropbox-actie voor ASUS-apparaten

Voor ASUS-computers waarop de Dropbox-app standaard aanwezig is, is de actie beschikbaar voor de eerste gebruiker die voldoet aan bovenstaande criteria. Deze actie is geldig voor één persoonlijk account bij een Dropbox-abonnement en biedt zes maanden lang, gerekend vanaf de datum van deelname aan de actie, 500 GB extra opslagruimte bovenop de opslagruimte die Dropbox biedt aan gebruikers met een gratis account. Ook voor één persoonlijk Dropbox-abonnement geldt de actie van 25% korting op de aanschaf van een nieuw Dropbox Plus-abonnement. Elke gebruiker komt slechts in aanmerking voor één actie van dit type voor één account. De actie is mogelijk niet beschikbaar voor gebruikers die eerder een Dropbox-actie hebben ontvangen bij aankoop van een apparaat van een ander merk dan ASUS. Wanneer de actieperiode eindigt, wordt de extra opslagruimte uit de actie die is toegevoegd aan de Dropbox-service van de gebruiker, automatisch verwijderd. Het gebruik van Dropbox is onderhevig aan de servicevoorwaarden, het privacybeleid en andere voorwaarden van Dropbox. Deze actie is niet beschikbaar in China, Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan, Syrië, de Krim-regio en andere landen waar de Dropbox-service wettelijk verboden is.