Wat is het Dropbox App Center?

Bijgewerkt Nov 23, 2023

Het Dropbox App Center is een appcatalogus, waar je applicaties van derden kunt vinden en koppelen aan je Dropbox-account, allemaal op één plek.

Je geeft het App Center als volgt weer: meld je aan bij dropbox.com en klik links bovenin op het rasterpictogram. Klik daarna op App Center in het menu dat verschijnt. Je kunt klikken op een van de appverzamelingen in de linkerzijbalk om door de beschikbare apps te bladeren. Je kunt ook een specifieke app zoeken via de zoekbalk.

Een app koppelen

Een app koppelen:

1. Meld je aan op dropbox.com
  2. Klik op het rastersymbool links bovenin.
  3. Klik in het menu op App Center.
  4. Klik op de naam van de app die je wilt koppelen.
    • Als je de app die je zoekt niet ziet, gebruik je de zoekbalk.
  5. Klik op Koppelen of meer informatie.

De instellingen voor de app beheren of een app ontkoppelen

De instellingen voor een app beheren:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op het rastersymbool links bovenin.
  3. Klik in het menu op App Center.
  4. Klik onder Beheren op Gekoppelde apps.
  5. Klik op de app waarvan je de instellingen wilt beheren.
  6. Klik op Beheren of Ontkoppelen.
    • Als je de optie Ontkoppelen niet ziet, klik je op Beheren en vervolgens op Ontkoppelen naast het account dat je wilt ontkoppelen.
highlight icon

Opmerking: Als je een Dropbox-teamaccount gebruikt en je geen optie ziet om instellingen te beheren, worden je instellingen mogelijk beheerd door jouw beheerder.