Hoe schakel ik de Dropbox-badge in of uit in Microsoft Word, PowerPoint of Excel?

Bijgewerkt Jun 13, 2024
person icon

Dit artikel is alleen van toepassing op gebruikers die de Dropbox-badge gebruiken en cocreatie van Microsoft niet hebben ingeschakeld. Als je cocreatie hebt ingeschakeld, verschijnt de badge niet meer.

Ga voor meer informatie over cocreatie naar dit artikel.

highlighter icon

Wanneer je een Microsoft Word-, PowerPoint- of Excel-bestand opent dat is opgeslagen in je Dropbox-account, verschijnt de Dropbox-badge rechts op je scherm. Dit is wat anders dan het Dropbox-pictogram in de taakbalk (Windows) of menubalk (Mac).

De Dropbox-badge inschakelen

De Dropbox-badge inschakelen:

1. Klik op het Dropbox-pictogram in de taakbalk (Windows) of menubalk (Mac).
  2. Klik op je avatar (profielfoto of initialen) in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Voorkeuren.
  4. Klik op het vervolgkeuzemenu naast Dropbox-badge en selecteer Altijd weergeven of Alleen weergeven als anderen aanwezig zijn.

De Dropbox-badge uitschakelen

De Dropbox-badge uitschakelen:

1. Klik op het Dropbox-pictogram in de taakbalk (Windows) of menubalk (Mac).
  2. Klik op je avatar (profielfoto of initialen) in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Voorkeuren.
  4. Klik op het vervolgkeuzemenu naast Dropbox-badge en selecteer Nooit weergeven.
magic wand icon

Wanneer de Dropbox-badge voor het eerst wordt weergegeven, ontvang je een welkomstmelding. Je kunt deze melding negeren door op de badge te klikken of de zelfstudie Meer informatie uit te voeren.