Meer informatie over het verwijzen van anderen naar Dropbox Capture om meer opnametijd te verdienen

Bijgewerkt Nov 08, 2023

Als je een nieuwe gebruiker uitnodigt voor Dropbox Capture, krijgen zowel jij als de uitgenodigde gebruiker extra opnametijd.

Je nodigt als volgt iemand uit om Dropbox Capture te gebruiken:

1. Meld je aan bij capture.dropbox.com.
  2. Ga naar capture.dropbox.com/referral.
  3. Voer een uniek e-mailadres in voor de persoon je wilt uitnodigen.
  4. Klik op Uitnodigen.

Zodra de e-mail is verzonden, ontvangt de persoon die je hebt doorverwezen een uitnodiging met een link om zich te registreren voor Dropbox Capture.

Na de registratie ontvangen jij en de persoon die je hebt doorverwezen elk 20 minuten extra opnametijd. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van de extra opnametijd die is toegevoegd aan je account.