Sådan henviser du andre til Dropbox Capture og får mere optagetid

Opdateret Nov 06, 2023

Du kan invitere nye brugere til Dropbox Capture. Når du gør det, får både du og den inviterede ekstra optagelsestid.

Sådan inviterer du en anden til at bruge Dropbox Capture:

1. Log på capture.dropbox.com.
  2. Gå til capture.dropbox.com/referral.
  3. Indtast en entydig e-mailadresse til den, du vil invitere.
  4. Klik på Inviter.

Når henvisningen sendes, vil modtageren få en invitation med et link til at tilmelde sig Dropbox Capture.

Når vedkommende har tilmeldt sig, modtager både du og den inviterede 20 minutter ekstra optagelsestid. Du modtager en e-mail, som bekræfter den ekstra optagelsestid på din konto.