Jeg opgraderede til en Dropbox-teamkonto. Hvorfor er der ikke plads på min private konto?

Opdateret Feb 02, 2024

Desværre vil opgradering af en konto ikke gælde for dine øvrige konti. Den udvidede lagerplads for din Dropbox-teamkonto gælder ikke for din private konto.

Hvad sker der, hvis min private konto er over kvoten?

Din Dropbox-kvote beregnes ud fra det samlede indhold i din Dropbox, også i delte mapper. En Dropbox-konto kan ikke synkronisere mere end kontoens kvote. Eksempelvis kan en konto med 2 GB plads højst synkronisere filer på i alt 2 GB, inklusive den plads, der optages af delte mapper. Alle medlemmerne af en delt mappe kan tilføje og redigere filerne i en delt mappe, og derfor optager delte mapper plads på hvert medlems konto.

Hvis du har brug for mere plads på din private konto, skal du opgradere til Dropbox Plus for at få 2 TB plads eller til Dropbox Professional, som har en grænse på 3 TB.

Deling af mapper uden at påvirke lagerpladsen

Hvis du gerne vil dele en mappe, uden at det påvirker modtagerens kvote, kan du i stedet dele et link til mappen. Med et delt link kan brugere se eller downloade en skrivebeskyttet kopi af mapperne og dens indhold.

Se, hvordan du fjerner en delt mappe fra din Dropbox-konto.

Læs, hvordan du kan optjene mere plads til din konto.