Sådan forlader du en delt Dropbox-mappe

Opdateret Feb 05, 2024

Der er to måder, hvorpå du kan fjerne en delt mappe fra din Dropbox-konto:

• Forlad midlertidigt mappen (med mulighed for at deltage igen senere)
  • Forlad mappen permanent

Hvis du er ejer af en delt mappe og vil fjerne adgang, kan du læse om, hvordan du fjerner bestemte medlemmer eller afbryder deling af mappen.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at synkronisere filer med Dropbox.

Sådan forlader du midlertidigt en mappe

1. Log på dropbox.com.
  2. Peg på navnet på den mappe, du vil fjerne, og klik på "" (de tre prikker).
  3. Klik på Slet.

Sådan forlader du permanent en mappe

1. Log på dropbox.com.
  2. Peg på navnet på den mappe, du vil forlade permanent, og klik på delingsikonet (rektangel med en pil opad).
  3. Klik på Hvem har adgang under mappenavnet.
  4. Klik på rullelisten ud for dit navn.
  5. Klik på Fjern min adgang.

Hvis du forlader en mappe ved et uheld, skal du bede ejeren af den delte mappe om at invitere dig igen.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan se vinduet med indstillinger for den delte mappe?

Hvis vinduet med indstillinger for den delte mappe ikke vises i din browser, skyldes det højst sandsynligt en browserudvidelse eller et tilføjelsesprogram (f.eks. til blokering af pop op-vinduer eller annoncer) fra en tredjepart.

Hvis det sker, skal du midlertidigt deaktivere eventuelle browserudvidelser eller tilføjelsesprogrammer. Når du fjerner din adgang til en delt mappe eller opdaterer andre indstillinger, kan du genaktivere disse browserudvidelser.

Hvis du vil fortsætte med at bruge udvidelsen, kan du muligvis oprette en undtagelse til Dropbox eller tilføje https://www.dropbox.com på listen over tilladte.

Det er dog ikke alle udvidelser, der understøtter dette.

Få mere at vide om Dropbox-mapper