Overskridelse af lagerpladskvoten på Dropbox Basic: Ofte stillede spørgsmål

Opdateret Dec 06, 2023
person icon

Oplysningerne i denne artikel gælder for visse Dropbox-brugere.

Hvis du er Dropbox Basic-bruger og overskrider din lagerpladskvote, kan du muligvis få slettet dine data. Du vil modtage meddelelser om sletningen af dine seneste data for at frigøre plads i henhold til din plangrænse. For at undgå sletningen anbefaler vi, at Basic-brugere administrerer deres filer, således at de falder inden for plangrænsen, eller overvejer at opgradere til en plan, der tilbyder yderligere lagerplads.

Hvordan er jeg nået til dette punkt?

Du kan have overskredet din lagerpladskvote, hvis et af følgende er tilfældet:

• Du havde før en betalt plan, hvorefter du nedgraderede til Basic-planen men bevarede dine overførte data.
  • Du tilhørte en teamkonto, der blev opløst, eller du blev fjernet fra et team.
  • Du brugte en prøveversion med en større lagerpladskvote, men opgraderede ikke til en betalt plan.
  • Du har muligvis sluttet dig til en delt mappe, som andre brugere har bidraget til.

Hvad er min kvote?

Dropbox Basic tilbyder 2 GB gratis lagerplads. For at finde ud af, om du har overskredet kvoten, skal du tjekke, hvor meget lagerplads du har.

Hvordan vil mine data blive slettet?

Hvis din konto overskrider grænsen for den gratis lagerplads i Dropbox Basic, giver vi dig besked via flere e-mails i forvejen. Vi begynder med at slette dine seneste filer i omvendt rækkefølge for at bringe din konto inden for grænsen. Kun de filer, du ejer, vil blive fjernet.

Sletningsprocessen omfatter:

• Filer og mapper, der ikke er delt med andre brugere (kaldes ejede filer)
  • Sikkerhedskopierede data

Derudover vil delte mapper midlertidigt ikke blive slettet baseret på ejerskab:

• Delte mapper, der ikke ejes af dig, vil blive fjernet fra din mappe uden at slette indholdet.
  • Delte mapper, der ejes af dig, vil også blive fjernet, mens andre brugere bevarer adgang.

Alle sletninger og flytninger følger LIFO-princippet (Last In, First Out). Processen stopper, hvis du administrerer dine filer korrekt eller opgraderer til en betalt plan.

Slettede filer og mapper bliver flyttet til Slettet for nylig i 30 dage, inden de fjernes permanent. Du kan flytte delte mapper og deres indhold tilbage, når din konto er under kvoten.

Hvordan kan jeg undgå, at mine data bliver slettet?

Før en sletning finder sted, giver vi dig besked flere gange og tilbyder dig muligheder, der vil forhindre sletningen af dine filer:

highlight icon

Bemærk: Du kan også downloade dine filer til din computer, før de bliver slettet.

Hvordan kan jeg opgradere min Dropbox-plan?

Sådan ændrer du din Dropbox-plan:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Plan.
  5. Klik på Skift plan nederst på siden.
  6. Vælg den plan, du vil skifte til.
  7. Klik på Gennemse ændringer.
  8. Klik på Bekræft ændring.

Hvordan kan jeg lukke min konto?

Se, hvordan du sletter din Dropbox-konto permanent.

Hvad hvis jeg har flere spørgsmål?

Hvis du har flere spørgsmål om sletningen af dine data eller om en e-mail, du har modtaget, kan du kontakte os. Sådan gør du:

1. Log af din Dropbox-konto.
  2. Gå til https://www.dropbox.com/support/sign-in-issues
  3. Klik på Deaktiveret konto.
  4. Udfyld formularen.
    • Bemærk! Under e-mail skal du indtaste e-mailadressen, der er knyttet til den konto, du har et spørgsmål om.
  5. Klik på Send.

Bemærk, at du kan finde svar på de fleste spørgsmål i denne artikel.