Hvordan vil mine data blive slettet?
Hvis din konto overskrider den øvre grænse for gratis lagerplads for Dropbox Basic, giver vi dig besked på forhånd ved at sende flere e-mails. Vi begynder med at slette de filer, der er blevet ændret længst tilbage i tiden, så din konto kommer under grænsen. Det er kun de filer, du ejer, der bliver slettet.
Filer, du har downloadet til din computer eller mobilenhed, er fortsat tilgængelige, selv om andre filer slettes på din Dropbox-konto. De filer, der kun er online (pladsholdere på computeren), og de filer, der er markeret til offlinebrug i Dropbox-mobilappen, bliver dog muligvis slettet og gemmes ikke automatisk i din enheds filsystem. Hvis du ønsker at beholde en kopi, skal du sørge for, at den er downloadet til din enhed.
Sletningsprocessen omfatter:
Derudover vil delte mapper blive midlertidigt efterladt baseret på ejerskab:
- Delte mapper, der ikke ejes af dig, vil blive fjernet fra din mappe uden at slette indholdet.
- Delte mapper, der ejes af dig, vil også blive fjernet, mens andre brugere bevarer adgang.
Slettede filer og mapper flyttes til fanen Slettede filer i panelet til venstre i 30 dage, før de fjernes permanent. Når din konto er under grænsen for lagerplads, eller efter du har opgraderet, kan du føje delte mapper til din konto igen. Permanent slettede filer kan ikke gendannes.