Hvor meget kan jeg gemme?

Opdateret Nov 07, 2023
Du kan gemme alle de filer, du vil, på din Dropbox-konto, indtil du når din pladsgrænse.

Dropbox' Android-app kan gemme lige så mange filer, som din telefon eller tablet kan rumme, eller som din Dropbox-lagergrænse tillader.

Hvis du er ved at løbe tør for plads på enheden, kan du fjerne de filer, du har gjort tilgængelig offline, for at frigøre plads på telefonen. Hvis du er ved at løbe tør for plads på din Dropbox-konto, kan du enten slette filer fra din Dropbox-konto, eller du kan overveje at opgradere din konto.

Dropbox-appen til iPad kan gemme så mange filer, som din iPad kan rumme, eller som din Dropbox-lagergrænse tillader.

Hvis du er ved at løbe tør for plads på enheden, kan du fjerne de filer, du har gjort tilgængelig offline, for at frigøre plads på telefonen. Hvis du er ved at løbe tør for plads på din Dropbox-konto, kan du enten slette filer fra din Dropbox-konto, eller du kan overveje at opgradere din konto.

Dropbox-appen til iPhone kan gemme lige så mange filer, som din iPad kan rumme, eller som din Dropbox-lagergrænse tillader.

Hvis du er ved at løbe tør for plads på enheden, kan du fjerne de filer, du har gjort tilgængelig offline, for at frigøre plads på telefonen. Hvis du er ved at løbe tør for plads på din Dropbox-konto, kan du enten slette filer fra din Dropbox-konto, eller du kan overveje at opgradere din konto.

Dropbox-appen til Windows Phone kan gemme lige så mange filer, som din Windows-telefon kan rumme, eller som din Dropbox-lagergrænse tillader.

Hvis du er ved at løbe tør for plads på enheden, kan du fjerne de filer, du har gjort tilgængelig offline, for at frigøre plads på telefonen. Hvis du er ved at løbe tør for plads på din Dropbox-konto, kan du enten slette filer fra din Dropbox-konto, eller du kan overveje at opgradere din konto.

I appindstillingerne kan du også manuelt rydde cachen med de senest anvendte filer ved at gøre følgende:

1. Tryk fra roden af din Dropbox på knappen med tre prikker () på applinjen, og vælg Indstillinger under fanen FilerBilleder eller Offline.
  2. Tryk på Cache.
  3. Tryk på Ryd cache.

Dropbox-appen til Windows-tablet kan gemme lige så mange filer, som din Windows-tablet kan rumme, eller som din Dropbox-lagergrænse tillader.

Hvis du er ved at løbe tør for plads på enheden, kan du fjerne de filer, du har gjort tilgængelig offline, for at frigøre plads på telefonen. Hvis du er ved at løbe tør for plads på din Dropbox-konto, kan du enten slette filer fra din Dropbox-konto, eller du kan overveje at opgradere din konto.

I appindstillingerne kan du også manuelt rydde cachen med de senest anvendte filer ved at gøre følgende:

1. Stryg fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
  2. Tryk på Cache.
  3. Tryk på Ryd cache.