Hvor mye kan jeg lagre?

Oppdatert Nov 06, 2023
Du kan lagre så mange filer som du måtte ønske i Dropbox-kontoen din, helt til du når grensen for lagringsplass.

Dropbox Android-appen kan lagre så mange filer som telefonen eller nettbrettet har plass til eller som Dropbox-lagringsgrensen tillater.

Hvis du du går tom for lagringsplass på enheten, vil det å fjerne filer du har gjort tilgjengelig i frakoblet modus frigjøre plass på telefonen. Hvis du går tom for Dropbox-plass, kan du slette filer fra Dropboxen, eller du kan vurdere å oppgradere Dropboxen.

Dropbox iPad-appen kan lagre så mange filer som iPaden har plass til, eller som Dropboxens lagringsgrense tillater.

Hvis du du går tom for lagringsplass på enheten, vil det å fjerne filer du har gjort tilgjengelig i frakoblet modus frigjøre plass på telefonen. Hvis du går tom for Dropbox-plass, kan du slette filer fra Dropboxen, eller du kan vurdere å oppgradere Dropboxen.

Dropbox iPhone-app kan lagre like mange filer som din iPad lagringsplass plass eller Dropbox lagringsplass tillater.

Hvis du du går tom for lagringsplass på enheten, vil det å fjerne filer du har gjort tilgjengelig i frakoblet modus frigjøre plass på telefonen. Hvis du går tom for Dropbox-plass, kan du slette filer fra Dropboxen, eller du kan vurdere å oppgradere Dropboxen.

Dropbox-appen for Windows-telefonen kan lagre så mange filer som Windows-telefonen har plass til eller som Dropboxens lagringsgrense tillater.

Hvis du du går tom for lagringsplass på enheten, vil det å fjerne filer du har gjort tilgjengelig i frakoblet modus frigjøre plass på telefonen. Hvis du går tom for Dropbox-plass, kan du slette filer fra Dropboxen, eller du kan vurdere å oppgradere Dropboxen.

I app-innstillingene kan du også tømme hurtigbufferen, som lagrer nylig brukte filer, ved å følge disse trinnene:

1. Filer-, Bilder- eller Offline-fanen øverst i Dropbox trykker du på ellipse-knappen () på app-linjen. Velg deretter Innstillinger.
  2. Trykk på Hurtigbuffer.
  3. Trykk på Tøm hurtigbuffer.

Dropbox-appen for Windows-nettbrettet kan lagre så mange filer som Windows-nettbrettet har plass til eller som Dropboxens lagringsgrense tillater.

Hvis du du går tom for lagringsplass på enheten, vil det å fjerne filer du har gjort tilgjengelig i frakoblet modus frigjøre plass på telefonen. Hvis du går tom for Dropbox-plass, kan du slette filer fra Dropboxen, eller du kan vurdere å oppgradere Dropboxen.

I app-innstillingene kan du også tømme hurtigbufferen, som lagrer nylig brukte filer, ved å følge disse trinnene:

1. Sveip inn fra høyre kant av skjermen og trykk på Innstillinger.
  2. Trykk på Hurtigbuffer.
  3. Trykk på Tøm hurtigbuffer.