Hvor meget Dropbox-lagerplads har jeg optjent?

Opdateret Jun 18, 2024
person icon

I denne artikel beskrives en funktion, som brugere med en Dropbox Basic-, Plus-, Family- eller Professional-plan har adgang til.

Der er mange måder at optjene ledig plads  på til din Dropbox-konto. Sådan ser du, hvor meget plads du allerede har optjent, og hvordan du kan få mere:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Indstillinger.
    • Hvis du har forbundet en privat konto og arbejdskonto, skal du vælge, hvilken konto du vil have vist indstillingerne for.
  4. Klik på fanen Henvis en ven , og rul ned til Samlet bonusplads optjent.

Du vil se et antal samlede MB optjent og en liste over henvisninger, du har sendt, som gav dig ekstra lagerplads. Se, hvordan du optjener gratis ekstra lagerplads, når du inviterer din ven til at prøve Dropbox.

Har du brug for endnu mere plads? Overvej at opgradere til Dropbox Plus, hvor du får 2 TB plads.