Sådan opretter du en rapport over teamets lagerplads

Opdateret Mar 26, 2024
person icon

Oplysningerne i denne artikel vedrører visse typer administratorer med Dropbox Professional, Essentials, Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise.

Rapporter over teamlagerplads hjælper teams med at forstå, hvordan de bruger teamets tilgængelige lagerplads. Rapporten viser, hvor mange data der opbevares i:

• Teammapper
  • Delte mapper (interne eller eksterne)
  • Private mapper
highlight icon

Bemærk! Eksternt ejet indhold bidrager kun til teamets lagerforbrug, hvis de er føjet til teamets Dropbox-konto.

Hvem kan oprette rapporten over teamets forbrug af lagerplads?

Følgende typer administratorer kan generere denne type rapport:

• Teamadministratorer
  • Brugeradministratorer
  • Rapportadministratorer
  • Sikkerhedsadministratorer

Hvad indeholder en rapport over teamets forbrug af lagerplads?

Rapporten over teamets forbrug af lagerplads indeholder en række for hver mappe. Den viser følgende:

• Sti: Dette er stien til mappen på hver række. Det viste detaljeniveau afhænger af mappetypen.
  • Mappetype: I denne kolonne beskrives de forskellige mappetyper.
    • Teammapper: Du kan kun se en teammappes rodsti.
    • Delte mapper: Disse delte mapper kan være ejet internt eller eksternt. Mapper, der ejes eksternt, er kun med i rapporten, hvis de er føjet til teamets Dropbox-konto. Hvis en eksternt ejet mappe ikke er føjet til teamets Dropbox-konto, tæller den ikke med i forbruget af lagerplads, og den vil ikke være inkluderet. Du kan se rodmappen på øverste niveau for den delte mappe.
      • Bemærk! Der er en separat række for hver undermappe i en delt teammappe. Det betyder, at disse mapper og deres indhold ikke findes i rækken med rodteammappen i rapporten. En teammappes samlede størrelse omfatter alt, hvad der findes i mappen og alle dens delte undermapper.
    • Privat indhold: Dette er dine teammedlemmers private områder. Stien vil være teammedlemmets navn. Dette omfatter alle de filer, de har føjet til deres private område, samt lagerplads fra Dropbox Backup, hvis de har aktiveret den funktion.
    • Suspenderet privat indhold: Disse private pladser tilhører suspenderede teammedlemmer.
    • Mapper til appsandkasse: Disse mapper er oprettet af integrationer fra tredjeparter eller ved hjælp af Dropbox API.
    • Arkiverede teammapper: Disse mapper er arkiveret, men medregnes stadig i din anvendte lagerplads.
    • Fjernet privat indhold: Disse private mapper tilhører slettede teammedlemmer, hvis lagerplads endnu ikke er overført til et andet teammedlem. Dette indhold medregnes også i teamets anvendte lagerplads.
  • Størrelse (i MB): Dette er den mængde data, der findes på denne sti. Hvis du lægger rækkerne i denne mappe sammen, giver det den samlede mængde data, der aktuelt anvendes.
  • Mappens ejer: I denne kolonne beskrives det, hvem der ejer mappen i denne række.
    • For private mapper viser den teammedlemmets e-mailadresse. Rapporten viser kun den private mappe for det teammedlem, du kører rapporten for.
    • For teammapper viser den “Ejes af teamet”.
    • For delte mapper i teammapper viser den også “Ejes af teamet”.
    • For delte mapper, som er eksterne i forhold til teamet, viser den e-mailadressen for den bruger, der delte mappen med dit team.
  • Antal filer: Denne kolonne viser, hvor mange filer der findes på denne sti.

Sådan opretter du en rapport over teamets lagerplads

Sådan eksporterer du data om teamets lagerplads til en .csv-fil direkte fra administratorpanelet:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indhold i venstre sidepanel.
  4. Klik på Eksportér rapport over lagerplads i højre side.
  5. Klik på Start eksport.

Når rapporten er genereret, vises den i din Dropbox-mappe med navnet “Dropbox Business-rapporter”. Den tildeles navnet "ÅÅÅÅ-MM-DD/Teamnavn/Rapport over teamlager". Det er kun dig, der har adgang til rapporten, medmindre du deler den med andre. Du modtager en e-mail, når rapporten er klar.

highlight icon

Bemærk! For større teams kan det tage noget tid at generere rapporten. Hvis du ikke modtager rapporten efter en time, kan du prøve at generere rapporten igen.