Så här skapar du ett Dropbox Paper-dokument

Du kan skapa ett Dropbox-dokument på dropbox.com, i klienten, Dropbox för mobila enheter och på Dropbox i systemfältet/menyraden.

På dropbox.com

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Paper på sidomenyn till vänster.
  3. Klicka på Skapa nytt dokument eller Skapa Paper-dokument, beroende på ditt konto.

Ett nytt, tomt dokument öppnas.

Från Dropbox-klienten

1. Öppna Dropbox-klienten.
  2. Klicka på Skapa.
  3. Klicka på Dropbox Paper.
    • Obs! Ser du inte Dropbox Paper som ett alternativ använder du den äldre versionen av Dropbox Paper och inte 2020 års version av Dropbox Paper. Använder du den äldre versionen går det inte att skapa ett dokument i klienten, men du kan skapa ett på dropbox.com.

Ett nytt, tomt dokument öppnas i webbläsaren.

Från Dropbox Paper mobilapp

iPhone

1. Öppna Paper-mobilappen.
  2. Tryck på + (plustecknet) längst upp till höger.
  3. Tryck på Nytt tomt dokument.

Ett nytt, tomt dokument öppnas.

På Android

1. Öppna Paper-mobilappen.
  2. Tryck på redigeringsknappen (pennikonen) längst ner till vänster.

Ett nytt, tomt dokument öppnas.

Från systemfältet/menyraden

1. Klicka på Dropbox-ikonen i systemfältet (Windows) eller menyraden (MacOS).
  2. Klicka på + (plustecken).
  3. Klicka på Dropbox Paper.

Ett nytt, tomt dokument öppnas.

Från Dropbox mobilapp

Obs! Med Dropbox för mobila enheter kan du skapa och organisera dina Paper-dokument, men det går bara att redigera dem med Paper mobilapp.

iPhone

1. Öppna Dropbox mobilapp.
  2. Tryck på Skapa längst ner på skärmen.
  3. Tryck på Skapa eller ladda upp fil.
  4. Tryck på Paper.
    • Obs! Ser du inte Paper som ett alternativ använder du den äldre versionen av Dropbox Paper och inte 2020 års version av Dropbox Paper. Använder du den äldre versionen kan du bara skapa Paper-dokument på mobilen i Paper mobilapp.
  5. Tryck på Skapa.
  6. Tryck på kontot och mappen där du vill lagra dokumentet.
  7. Tryck på Ställ in plats.
  8. Tryck på Skapa.

Ett nytt, tomt dokument öppnas.

På Android

1. Öppna Dropbox mobilapp.
  2. Tryck på + (plustecknet) längst ner till höger.
  3. Tryck på Skapa nytt Paper-dokument.
    • Obs! Ser du inte Skapa nytt Paper-dokument som ett alternativ använder du den äldre versionen av Dropbox Paper och inte 2020 års version av Dropbox Paper. Använder du den äldre versionen kan du bara skapa Paper-dokument på mobilen i Paper mobilapp.
  4. Ge det nya dokumentet en titel.
  5. Tryck på Skapa fil.

Ett nytt, tomt dokument öppnas.

Skapa ett Paper-dokument