Vad är Dropbox App Center?

Uppdaterat Nov 23, 2023

Dropbox App Center är en appkatalog där du kan hitta och ansluta tredjepartsappar till ditt Dropbox-konto, allt samlat på ett ställe.

Visa App Center genom att logga in på dropbox.com, klicka på rutnätsikonen längst upp till höger, och klicka på App Center i menyn som visas. Du kan klicka på en av appsamlingarna i den vänstra sidomenyn för att bläddra bland tillgängliga appar eller använda sökfältet för att hitta en specifik app.

Anslut en app

Så här ansluter du en app:

1. Logga in på dropbox.com
  2. Klicka på rutnätsikonen längst upp till vänster.
  3. Klicka på App Center på menyn som visas.
  4. Klicka på namnet på appen som du vill ansluta.
    • Använd sökfältet om du inte hittar den app du letar efter.
  5. Klicka på Anslut eller Läs mer.

Hantera appinställningar eller koppla bort en app

Så här hanterar du inställningarna för en app:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på rutnätsikonen längst upp till vänster.
  3. Klicka på App Center på menyn som visas.
  4. Under Hantera klickar du på Anslutna appar.
  5. Klicka på appen du vill hantera.
  6. Klicka på Hantera eller Koppla bort.
    • Om du inte ser Koppla från klickar du på Hantera och klickar sedan på Koppla bort bredvid kontot du vill koppla bort.
highlight icon

Obs! Om du använder ett Dropbox Business-konto och inte ser något alternativ för att hantera inställningar, är det möjligt att dina inställningar hanteras av administratören.