Så här ansluter du Google- och Outlook-kalendrar till Dropbox

Uppdaterat Dec 12, 2023

Du kan ansluta din Google- eller Outlook-kalender till ditt Dropbox-konto. Det gör det möjligt för dig att dela filer och mappar i Dropbox med dina importerade kontakter.

Anslut kalender och kontakter från Google eller Outlook till Dropbox

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på rutnätsikonen längst upp till vänster.
  3. Klicka på App Center i listrutan som visas.
  4. Klicka på Google Kalender eller Outlook Kalender och kontakter.
highlight icon

Obs! Du kan använda fältet Sök i App Center längst upp för att hitta apparna.

1. Klicka på Anslut och följ anvisningarna.

Koppla bort din Google- eller Outlook-kalender och kontakter från Dropbox

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din avatar (foto eller initialer) längst upp till höger.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på fliken Anslutna appar.
  5. Klicka på Google Kalender eller Outlook Kalender och kontakter.
  6. Klicka på Koppla från.