Sådan opretter du et Dropbox Paper-dokument

Du kan oprette et Paper-dokument på dropbox.com, i Dropbox-computerappen, i Dropbox-mobilappen og på Dropbox via din proceslinje/menulinje.

På dropbox.com

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Paper i venstre sidepanel.
  3. Klik på Opret nyt dokument eller Opret Paper-dokument afhængigt af din konto.

Et nyt, tomt dokument åbnes.

Fra Dropbox-computerappen

1. Åbn Dropbox-appen på computeren.
  2. Klik på Opret.
  3. Klik på Dropbox Paper.
    • Bemærk! Hvis du ikke ser muligheden Dropbox Paper, bruger du den gamle version af Dropbox Paper i stedet for 2020-versionen af Dropbox Paper. Hvis du bruger den gamle version, kan du ikke oprette et dokument i computerappen, men du kan oprette et på dropbox.com.

Et nyt tomt dokument åbnes i din webbrowser.

Fra Dropbox Paper-mobilappen

På iPhone

1. Åbn Paper-mobilappen.
  2. Tryk på “+” (plustegn) øverst til højre.
  3. Tryk på Nyt tomt dokument.

Et nyt, tomt dokument åbnes.

På Android

1. Åbn Paper-mobilappen.
  2. Tryk på redigeringsknappen (blyantikonet) nederst til venstre.

Et nyt, tomt dokument åbnes.

Fra proceslinjen eller menulinjen

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (MacOS).
  2. Klik på “+” (plustegnet).
  3. Klik på Dropbox Paper.

Et nyt, tomt dokument åbnes.

Fra Dropbox-mobilappen

Bemærk! Dropbox-mobilappen giver dig mulighed for at oprette og organisere dine Paper-dokumenter, men du kan kun redigere dem med Paper-mobilappen.

På iPhone

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på Opret nederst på skærmen.
  3. Tryk på Opret eller upload fil.
  4. Tryk på Paper.
    • Bemærk! Hvis du ikke ser muligheden Paper, bruger du den gamle version af Dropbox Paper i stedet for 2020-versionen af Dropbox Paper. Hvis du bruger den gamle version, kan du kun oprette Paper-dokumenter på mobilen med Paper-mobilappen.
  5. Tryk på Opret.
  6. Tryk på den konto og mappe, hvor du vil gemme dokumentet.
  7. Tryk på Indstil placering.
  8. Tryk på Opret.

Et nyt, tomt dokument åbnes.

På Android

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på “+” (plustegn) nederst til højre.
  3. Tryk på Opret nyt Paper-dokument.
    • Bemærk! Hvis du ikke ser muligheden Opret nyt Paper-dokument, bruger du den gamle version af Dropbox Paper i stedet for 2020-versionen af Dropbox Paper. Hvis du bruger den gamle version, kan du kun oprette Paper-dokumenter på mobilen med Paper-mobilappen.
  4. Giv dit nye dokument et navn.
  5. Tryk på Opret fil.

Et nyt, tomt dokument åbnes.

Opret et Paper-dokument