Sådan opretter du et Dropbox Paper-dokument

Du kan oprette et Paper-dokument på dropbox.com, i Dropbox Paper-mobilappen og i Dropbox-mobilappen.

På dropbox.com

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Paper på den viste rulleliste.
  4. Klik på Opret nyt dokument eller Opret Paper-dokument afhængigt af din konto.

Der åbnes et nyt Paper-dokument.

Bemærk! Du kan også skrive “paper.new” (uden anførselstegnene) på adresselinjen i din internetbrowser for hurtigt at oprette et nyt Paper-dokument. Læs mere om genveje af typen .new.

I Dropbox Paper-mobilappen

På iPhone/iPad:

1. Åbn Paper-mobilappen.
  2. Tryk på “+” (plustegn) øverst til højre.
  3. Tryk på Nyt tomt dokument.

Et nyt, tomt dokument åbnes.

På Android:

1. Åbn Paper-mobilappen.
  2. Tryk på redigeringsknappen (blyantikonet) nederst til venstre.

Et nyt, tomt dokument åbnes.

I Dropbox-mobilappen

Bemærk! Du kan oprette og organisere Paper-dokumenter ved hjælp af Dropbox-mobilappen, men du skal have Dropbox Paper-mobilappen for at kunne redigere dem på din mobilenhed.

På iPhone/iPad:

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på Opret nederst.
  3. Tryk på Opret eller upload fil.
  4. Tryk på Paper.
    Bemærk! Hvis du ikke ser muligheden Paper, bruger du den gamle version af Dropbox Paper i stedet for 2020-versionen. Hvis du bruger den ældre version, skal du bruge Dropbox Paper-mobilappen til at oprette Paper-dokumenter på din mobilenhed.
  5. Tryk på Filnavn, skriv et filnavn for at udskifte teksten “Unavngivet”, og tryk derefter på Udført.
  6. Under Gem i skal du trykke på den mappe, hvor du vil gemme filen, eller du kan trykke på Vælg en anden mappe.
  7. Tryk på Opret.

Dropbox-appen opretter filen og sender dig til Dropbox Paper-appen, hvor du kan redigere den.

På Android:

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på “+” (plustegnet) nederst til højre.
  3. Tryk på Opret nyt Paper-dokument.
    Bemærk! Hvis Paper ikke vises som en indstilling, bruger du en ældre version af Dropbox Paper og ikke 2020-versionen. Hvis du bruger den ældre version, skal du bruge Dropbox Paper-mobilappen til at oprette Paper-dokumenter på din mobilenhed.
  4. Navnet på dit nye Paper-dokument.
  5. Tryk på Opret fil.

Dropbox-appen opretter filen og sender dig til Dropbox Paper-appen, hvor du kan redigere den.