Hvad er en skrivebeskyttelseskonflikt?

En skrivebeskyttelseskonflikt er en fil, som Dropbox opretter, når du redigerer en fil eller mappe, som er skrivebeskyttet, og som regel mens Dropbox-appen er offline (f.eks. hvis du ikke har nogen internetforbindelse, eller hvis synkronisering er sat på pause).

Dropbox gør følgende for at sikre, at alle ændringerne gemmes, næste gang Dropbox startes:

• Opretter en ny mappe med navnet "[filnavn] (skrivebeskyttelseskonflikt)"
  • Flytter alle de redigerede filer til mappen
  • Genopretter den oprindelige fil eller mappe, du forsøgte at redigere

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at synkronisere filer med Dropbox.

Hvad gør jeg nu?

Den bedste måde at løse en skrivebeskyttelseskonflikt på er at anmode om redigeringsadgang til filen eller mappen, sammenligne begge versioner og flette dem manuelt.

Hvis du har brug for at få redigeringsadgang til en fil eller mappe, skal du kontakte ejeren af filen/mappen. Hvis du ikke ved, hvem ejeren er, kan du kontakte administratoren.

Hvis du ejer en delt fil eller mappe, kan du ændre filtilladelserne for at give redigeringsadgang til flere personer.

Hvordan undgår jeg, at der opstår en skrivebeskyttelseskonflikt igen?

Du kan forhindre, at der opstår en skrivebeskyttelseskonflikt igen, ved at sørge for kun at redigere filer, du har redigeringsadgang til. Hvis en bruger kun har visningstilladelse til en delt mappe, vises et hængelåsikon på den delte mappe.

Delt mappe med lås
Bemærk! Hvis du bruger Dropbox-computerappen, vises låsen muligvis ikke. Du kan kontrollere dine tilladelser ved at logge på Dropbox-websitet eller mobilappen.