Dropbox-appen til Windows i S-tilstand

Denne artikel omhandler Dropbox-appen til Windows i S-tilstand (også kaldet Dropbox i S-tilstand), som kun er tilgængelig til Windows 10 eller nyere. Windows i S-tilstand er til den universelle Windows-platform (UWP), som kører på telefoner, computere, tablets og Xbox. Se, om din enhed understøtter Windows i S-tilstand.

Hvordan installerer jeg Dropbox-appen til Windows i S-tilstand?

Du kan kun installere Dropbox-appen til Windows i S-tilstand fra Microsoft Store.

Hvordan gemmer Dropbox-appen til Windows i S-tilstand mine filer?

Dropbox-appen til Windows i S-tilstand gemmer ikke aktivt dine filer og mapper på din enhed. Den giver dig adgang til de filer og mapper, som er gemt på din Dropbox-konto, når du har forbindelse til internettet, eller hvis du vælger at gemme dem på enheden for at have offlineadgang til dem. Den virker på samme måde som de øvrige Dropbox-mobilapps (også selvom du bruger den på en computer).

Har du spørgsmål om Dropbox-appen til Windows i S-tilstand?

Dropbox-appen til Windows i S-tilstand indeholder mange af de samme funktioner som de andre Dropbox-mobilapps og dropbox.com. Hvis du har spørgsmål eller problemer med appen Dropbox i S-tilstand, anbefaler vi, at du søger i hjælpecenteret for at finde artikler om de andre platforme. Løsningen vil sandsynligvis være den samme.