Hvorfor vises mine billeder ikke i mobilappen?

Der kan være et par forskellige årsager til, at billeder ikke vises i Dropbox-mobilappen. Klik på dit operativsystem herunder for at få mere at vide.

Hvis der er nogle af dine billeder, du ikke kan se på fanen Billeder, kan de mangle oplysninger om, hvornår de blev taget.

Et digitalt billede har som regel forskellige oplysninger indlejret, f.eks. datoen og tidspunktet for optagelsen. Dropbox bruger disse oplysninger til at organisere dine billeder. Hvis et billedes dato mangler eller er ufuldstændig, vil billedet blive sorteret efter den dato, hvor det sidst blev ændret.

Her er nogle andre årsager til, at dine fotos eller billeder måske ikke dukker op på fanen Billeder:

• Vi filtrerer billedfiler fra, som er mindre end 15 KB eller i .png-format. Det er typisk ikoner eller miniaturer, så vi antager, at du ikke er interesseret i, at de optager plads på din fane med billeder.
  • Hvis du er Dropbox Business-bruger, skal du huske, at fanen Billeder kun viser billeder, der er gemt i din personlige Dropbox.

Et digitalt billede har som regel forskellige oplysninger indlejret, f.eks. datoen og tidspunktet for optagelsen. Dropbox bruger disse oplysninger til at organisere dine billeder. Hvis et billedes dato mangler eller er ufuldstændig, vil billedet blive sorteret efter den dato, hvor det sidst blev ændret.

Som med alle andre billeder i din Dropbox kan du også dele billeder, som mangler datoer.

Brugere af Dropbox Business:

Hvis du er Dropbox Business-bruger, skal du være opmærksom på to ting vedrørende adgang til dine billeder på en iOS-baseret telefon eller tablet:

• Med en Business-konto bliver fanen Billeder erstattet af Meddelelser
  • FanenBilleder  vises, når du skifter til din private konto i appen

Er der stadig billeder, du ikke kan se?

• Vi filtrerer billedfiler fra, som er mindre end 15 KB eller i .png-format. Det er typisk ikoner eller miniaturer, så vi antager, at du ikke er interesseret i, at de optager plads på din fane med billeder.

Et digitalt billede har som regel forskellige oplysninger indlejret, f.eks. datoen og tidspunktet for optagelsen. Dropbox bruger disse oplysninger til at organisere dine billeder. Hvis et billedes dato mangler eller er ufuldstændig, vil billedet blive sorteret efter den dato, hvor det sidst blev ændret.

Som med alle andre billeder i din Dropbox kan du også dele billeder, som mangler datoer.

Brugere af Dropbox Business:

Hvis du er Dropbox Business-bruger, skal du være opmærksom på to ting vedrørende adgang til dine billeder på en iOS-baseret telefon eller tablet:

• Med en Business-konto bliver fanen Billeder erstattet af Meddelelser
  • FanenBilleder  vises, når du skifter til din private konto i appen

Er der stadig billeder, du ikke kan se?

• Vi filtrerer billedfiler fra, som er mindre end 15 KB eller i .png-format. Det er typisk ikoner eller miniaturer, så vi antager, at du ikke er interesseret i, at de optager plads på din fane med billeder.

Hvis du ikke ser alle dine billeder på fanen Billeder med det samme, skal du rulle ned til bunden af listen med dine billeder og kigge efter dem der.

Et digitalt billede har som regel forskellige oplysninger indlejret, f.eks. datoen og tidspunktet for optagelsen. Dropbox bruger disse oplysninger til at organisere dine billeder. Hvis et billedes dato mangler eller er ufuldstændig, vil billedet blive sorteret efter den dato, hvor det sidst blev ændret.

Som med alle andre billeder i din Dropbox kan du også dele billeder, som mangler datoer.

Er der stadig billeder, du ikke kan se?

• Vi filtrerer billedfiler fra, som er mindre end 15 KB eller i .png-format. Det er typisk ikoner eller miniaturer, så vi antager, at du ikke er interesseret i, at de optager plads på din fane med billeder.
  • Hvis du er Dropbox Business-bruger, skal du huske, at fanen Billeder kun viser billeder, der er gemt i din personlige Dropbox.

Et digitalt billede har som regel forskellige oplysninger indlejret, f.eks. datoen og tidspunktet for optagelsen. Dropbox bruger disse oplysninger til at organisere dine billeder. Hvis et billedes dato mangler eller er ufuldstændig, vil billedet blive sorteret efter den dato, hvor det sidst blev ændret.

Som med alle andre billeder i din Dropbox kan du også dele billeder, som mangler datoer.

Er der stadig billeder, du ikke kan se?

• Vi filtrerer billedfiler fra, som er mindre end 15 KB eller i .png-format. Det er typisk ikoner eller miniaturer, så vi antager, at du ikke er interesseret i, at de optager plads på din fane med billeder.
  • Hvis du er Dropbox Business-bruger, skal du huske, at fanen Billeder kun viser billeder, der er gemt i din personlige Dropbox.