Hvorfor vises ikke bildene mine i Dropbox mobilapp?

Oppdatert Dec 01, 2023
Det kan være ulike grunner til at bilder ikke vises i Dropbox-mobilappen. Klikk på operativsystemet du bruker, for å finne ut mer.

Hvis du ikke ser enkelte bilder i Bilder-fanen , kan det hende de mangler informasjon om når de ble tatt.

Et digitalt bilde inneholder vanligvis forskjellige opplysninger om selve bildet, deriblant datoen og tidspunktet da det ble tatt. Dropbox bruker denne informasjonen til å sortere bildene. Hvis datoen for bildet mangler eller er ufullstendig, sorteres bildet etter datoen det sist ble endret.

Her er noen andre grunner til at bildene dine muligens ikke vises i Bilder-fanen:

• Vi filtrerer ut bildefiler som er mindre enn 15 KB eller som er i .png-format. Dette er vanligvis ikoner eller miniatyrbilder. Derfor går vi ut ifra at du ikke vil at de fyller opp Bilder-fanen din.
  • Hvis du er på en Dropbox-teamkonto, må du huske at  Bilder-fanen kun vil vise bilder som lagres i den private Dropbox-kontoen din.

Et digitalt bilde inneholder vanligvis forskjellige opplysninger om selve bildet, deriblant datoen og tidspunktet da det ble tatt. Dropbox bruker denne informasjonen til å sortere bildene. Hvis datoen for bildet mangler eller er ufullstendig, sorteres bildet etter datoen det sist ble endret.

Dropbox-teamkontoer

• På en Dropbox-lagkonto erstattes Photos-fanen med Varslinger
  •  Bilder-fanen  vil vises når du bytter til den private Dropbox-kontoen din i appen

Et digitalt bilde inneholder vanligvis forskjellige opplysninger om selve bildet, deriblant datoen og tidspunktet da det ble tatt. Dropbox bruker denne informasjonen til å sortere bildene. Hvis datoen for bildet mangler eller er ufullstendig, sorteres bildet etter datoen det sist ble endret.

Dropbox-teamkontoer

• På en Dropbox-lagkonto erstattes Photos-fanen med Varslinger
  •  Bilder-fanen  vil vises når du bytter til den private Dropbox-kontoen din i appen

Hvis du ikke ser enkelte av bildene i  Bilder-fanen  med en gang, kan du bla ned til bunnen av bildelisten og se der.

Et digitalt bilde inneholder vanligvis forskjellige opplysninger om selve bildet, deriblant datoen og tidspunktet da det ble tatt. Dropbox bruker denne informasjonen til å sortere bildene. Hvis datoen for bildet mangler eller er ufullstendig, sorteres bildet etter datoen det sist ble endret.

Ser du fremdeles ikke enkelte av bildene dine?

• Vi filtrerer ut bildefiler som er mindre enn 15 KB eller som er i .png-format. Dette er vanligvis ikoner eller miniatyrbilder. Derfor går vi ut ifra at du ikke vil at de fyller opp Bilder-fanen din.
  • Hvis du er på en Dropbox-teamkonto, må du huske at  Bilder-fanen kun vil vise bilder som lagres i den private Dropbox-kontoen din.

Et digitalt bilde inneholder vanligvis forskjellige opplysninger om selve bildet, deriblant datoen og tidspunktet da det ble tatt. Dropbox bruker denne informasjonen til å sortere bildene. Hvis datoen for bildet mangler eller er ufullstendig, sorteres bildet etter datoen det sist ble endret.

Ser du fremdeles ikke enkelte av bildene dine?

• Vi filtrerer ut bildefiler som er mindre enn 15 KB eller som er i .png-format. Dette er vanligvis ikoner eller miniatyrbilder. Derfor går vi ut ifra at du ikke vil at de fyller opp Bilder-fanen din.
  • Hvis du er på en Dropbox-teamkonto, må du huske at  Bilder-fanen kun vil vise bilder som lagres i den private Dropbox-kontoen din.