Hvorfor bliver mine billeder ikke uploadet i baggrunden?

Opdateret Feb 27, 2024
person icon

Oplysningerne i denne artikel gælder for alle Dropbox-planer.

Din telefon kan sætte grænser for, hvor meget batteri eller baggrundsdata en app kan bruge. Disse grænser kan nogle gange forsinke eller blokere for kameraoverførsler. Klik på dit styresystem nedenfor for at få mere at vide om, hvorfor kameraoverførsler muligvis ikke kører i baggrunden.

Tjek indstillingerne for dit batteri

Android begrænser baggrunds-apps for at forlænge batteriets levetid. Sådan ændrer du denne indstilling for Dropbox:

1. Åbn Dropbox-mobilapp på din telefon.
  2. Tryk på Konto nederst på skærmen.
  3. Tryk på Indstillinger.
    • Hvis du er logget ind på en forbundet konto, skal du trykke på kontoen med det medie, du vil uploade.
  4. Tryk på Kameraoverførsel under Funktioner.
  5. Tryk på Begrænsninger af baggrundsaktivitet.
  6. Tryk på Stop med at optimere batteriet.
  7. Tryk på Tillad.

Opdater Samsung-indstillinger

Samsung-telefoner har en indstilling, som begrænser baggrundsaktivitet. Sådan ændrer du denne indstilling for Dropbox:

1. Åbn Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Batteri- og enhedspleje.
  3. Tryk på Batteri.
  4. Tryk på Begrænsninger for baggrundsaktivitet.
  5. Tryk på Aldrig apps i dvaletilstand.
  6. Tryk på knappen "+" (plustegn).
  7. Vælg Dropbox-appen fra listen.
  8. Tryk på Tilføj.

"Mistede tilladelser"

Hvis du ikke åbner Dropbox-appen på din telefon gennem en længere periode, vil Android tilbagekalde dens adgang. Dette forhindrer Dropbox i at uploade nye medier. Sådan framelder du denne funktion permanent:

1. Åbn Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Apps.
  3. Vælg Dropbox-appen.
  4. Indstil Fjern tilladelser og frigør plads til Fra.

Tjek indstillingerne for baggrundsaktivitet

iOS begrænser baggrunds-apps for at forlænge batteriets levetid. Sådan ændrer du denne indstilling for Dropbox:

1. Åbn Indstillinger på din telefon.
  2. Vælg Dropbox-appen.
  3. Vær sikker på, at Baggrundsopdatering af appen er aktiv.
highlight icon

Bemærk: Du kan hjælpe med at forhindre dette problem, hvis du:

• Oplader din enhed regelmæssigt.
  • Undgå indstillingen for Energibesparende tilstand.
  • Ikke slukker din telefon regelmæssigt, som når du går i seng.

Tjekker dine dataindstillinger for Dropbox

Hvis du bruger mobildata, kan din plan sætte begrænsninger for, hvor meget data apps kan bruge. Gør følgende for at kontrollere denne indstilling:

1. Åbn Indstillinger på din telefon.
  2. Vælg Dropbox-appen.
  3. Sørg for, at Mobildata er aktiveret.

Slå Lav datatilstand fra

Hvis du stadig ikke kan uploade billeder, skal du sørge for, at du ikke har aktiveret Lav datatilstand.Sådan slår du Lav datatilstand fra:

1. Åbn Indstillinger på din telefon.
  2. Rul ned og tryk på Mobil.
  3. Tryk på Indstillinger for mobildata.
  4. Tryk på Datatilstand.
  5. Tryk på Standard eller Tillad mere data.