Hvordan eksporterer jeg til et SD-kort fra min Android-telefon?

Opdateret Nov 29, 2023

Hvis du vil eksportere filer fra Dropbox til et SD-kort på din Android-telefon, skal du først kontrollere, at du har den rigtige version af Dropbox-appen. Hvis du kører Android 4.4 eller nyere, skal du bruge version 12 (eller nyere) af Dropbox-appen.

Den nyeste version af Dropbox-appen er tilgængelig i Google Play Butik.

Når du har kontrolleret, at du har den rigtige version af Dropbox-appen, er du klar til at eksportere til et SD-kort:

1. Tryk på knappen Hurtig handling til højre for navnet på den fil, du vil eksportere.
  2. Tryk på More/Mere.
  3. Tryk på Eksportér.
  4. Tryk på Gem på enhed.
  5. Vælg dit eksterne SD-kort.

Hvis du ikke kan se dit eksterne SD-kort på listen:

1. Når du har trykket på Gem på enhed, skal du trykke på knappen Menu.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Vælg Vis avancerede enheder.
  4. Du bør nu se dit eksterne SD-kort som en placering, der kan eksporteres til.

Hvad sker der, hvis jeg eksporterer en fil til en anden app på min enhed?

Når du vælger at eksportere en fil til en anden app, åbnes filen med den valgte app. Appen håndterer derefter filen. Hvis du for eksempel har eksporteret en fil til appen Galleri på din enhed, vil appen vise filen, men faktisk ikke gemme filen.

Hvis du vil gemme en fil et andet sted, skal du vælge "Gem på SD-kort".