Sådan bruger du kameraoverførsler

Kameraoverførsler er en valgfri funktion, der automatisk uploader billeder fra din mobilenhed til Dropbox.

Når du aktiverer kameraoverførsler, bliver dine billeder uploadet til mappen Kameraoverførsler i din Dropbox-konto. Når billederne er uploadet, kan du flytte dem til en anden mappe i din Dropbox-mappe.

Få mere at vide om, hvordan du uploader billeder:

Bemærk! Hvis du bruger macOS 10.15 (Catalina) eller en nyere version, vises meddelelsen “Dropbox vil gerne have adgang til arkiver på en udskiftelig enhed”.

Kameraoverførsler aktiveres igen, hvis du klikker på OK. Du kan altid ændre indstillingen:

1. Åbn Systemindstillinger.
  2. Klik på Sikkerhed og anonymitet.
  3. Klik på fanen Anonymitet
  4. Klik på Arkiver og mapper.
  5. Markér eller fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Udskiftelige enheder under Dropbox.

Mobil: Slå kameraoverførsler til eller fra

iOS: iPhone, iPad og iPod Touch

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på Dropbox nederst på skærmen.
  3. Tryk på Kameraoverførsler.
  4. Slå Kameraoverførsler til.
  5. Tryk på Upload.

Android-telefon

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på menuknappen.
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Tryk på Slå kameraoverførsler til under Kameraoverførsler.
  5. Tryk på Tillad.

Windows 10 i S-tilstand (Windows Mobile)

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på menuikonet.
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Tryk på Kameraoverførsel.
  5. Slå Kameraoverførsel til.

Computer: Slå kameraoverførsler til eller fra

Når du tilslutter et kamera (eller en mobilenhed) til en computer, hvor Dropbox-computerappen er installeret, bliver du spurgt, om du vil aktivere kameraoverførsler for enheden. Hvis du accepterer, vil enheden automatisk uploade din kamerarulle, hver gang enheden tilsluttes computeren.

Du kan også slå kameraoverførsler til eller fra på følgende måde:

Mac

1. Klik på Dropbox-ikonet på din menulinje.
  2. Klik på din avatar (eller dit profilbillede).
  3. Klik på Præferencer…
  4. Markér feltet ud for Aktivér kameraoverførsler for under Importér.
  5. Vælg Kun billeder eller Billeder og videoer.

Windows

1. Klik på Dropbox-ikonet på din proceslinje.
  2. Klik på dit profilbillede eller dine initialer.
  3. Vælg Præferencer.
  4. Markér feltet ud for Aktivér kameraoverførsler for under Importér
  5. Vælg Kun billeder eller Billeder og videoer.

Systemkrav til kameraoverførsler

Hvis du vil bruge kameraoverførsler, anbefaler vi en understøttet enhed og den nyeste version af Dropbox' computerapp eller mobilapp. Kameraoverførsler virker ikke, hvis der kun er lidt strøm tilbage på din mobilenheds batteri, eller hvis den bruger roaming.

Hvis kameraoverførsler ikke virker, skal du se, om der er yderligere krav i denne fejlfindingsvejledning.

Upload i baggrunden

Hvis du aktiverer upload i baggrunden, kan Dropbox uploade billeder, selvom Dropbox-appen er lukket. Den uploader automatisk dine billeder, når den registrerer ændringer i enhedens placering.

Hvis du har en Android-enhed, kan du forhindre, at billederne uploades, når der kun er lidt strøm tilbage på batteriet.

1. Gå til siden Kameraoverførsler i Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på Upload i baggrunden.
  3. Brug skyderen til at vælge batteriniveau, eller slå Kun når telefonen lader op til.
  4. Tryk på OK.