Sådan gemmer du skærmbilleder og skærmoptagelser i Dropbox

Opdateret Jan 26, 2024

Med skærmbilledfunktionen kan du automatisk gemme skærmbilleder og skærmoptagelser til din Dropbox-konto. Når du slår funktionen til:

• Skærmbilleder og skærmoptagelser gemmes automatisk i mappen Skærmbilleder på din konto
  • Et link til skærmbilledet eller skærmoptagelsen kopieres automatisk, så du nemt kan dele det

Funktionen er kun tilgængelig på Mac- og Windows-computere, dog ikke Windows i S-tilstand.

highlight icon

Bemærk! Hvis du bruger macOS Catalina 10.15 eller en nyere version, vises meddelelsen “Dropbox vil gerne have adgang til arkiver i mappen Skrivebord”. Klik på OK for at sikre, at Dropbox gemmer dine skærmbilleder.

Sådan gemmer du skærmbilleder og skærmoptagelser til Dropbox på Mac- og Windows-computere

Sådan gemmer du automatisk skærmbilleder og skærmbilleder til din Dropbox-konto på en Mac- eller Windows-computer:

1. Kontrollér, at Dropbox-computerappen er installeret.
  2. Åbn dine præferencer i Dropbox-computerappen.
  3. Klik på fanen Sikkerhedskopier.
  4. Markér afkrydsningsfeltet Gem skærmbilleder og skærmoptagelser i din Dropbox.
highlight icon

Bemærk! Hvis du bruger en Mac-computer, virker funktionen kun, når dine skærmbilleder er indstillet til at blive gemt på skrivebordet. Vælg, hvor du vil gemme dine skærmbilleder på en Mac.

Når du tager et skærmbillede, kopieres der et link til skærmbilledet. Du kan indsætte linket der, hvor du vil dele det.

Du kan også bruge Dropbox Capture til nemt at tage en kopi af bestemte dele af din skærm.

Sådan vælger du, om skærmbilleder og skærmoptagelser skal gemmes på din teamkonto eller din private konto

Hvis du har en Dropbox-teamkonto, og du har forbundet den med din private konto, og de begge er forbundet med din computer, kan du vælge, hvilken af de to konti du vil gemme skærmbilleder og skærmoptagelser på. Det gør du ved hjælp af rullemenuen ud for afkrydsningsfeltet Gem skærmbilleder og skærmoptagelser i din Dropbox.

Kan jeg gemme skærmbilleder til Dropbox på en mobilenhed?

Funktionen til at gemme skærmbilleder findes ikke på mobilenheder. Som alternativ kan du bruge funktionen Kameraoverførsler til at uploade din kamerarulle automatisk til Dropbox.

Kan jeg gemme Zoom-optagelser automatisk i Dropbox?

Ja, du kan konfigurere dine Zoom-indstillinger til at vælge, at optagelser skal gemmes i Dropbox. Få mere at vide om, hvordan du administrerer dine indstillinger i Zoom-computerappen.