Brug af Zoom i Dropbox

Integrationen mellem Dropbox og Zoom giver dig mulighed for at:

• Præsentere filer i Zoom, sende beskeder til andre i Zoom og oprette og deltage i Zoom-møder direkte fra Dropbox.
  • Se, hvem der har præsenteret din fil i Zoom, under Aktivitetfilens forhåndsvisning

Du kan få adgang til dine Zoom-møder fra Dropbox-computerappen uden at oprette forbindelse til Zoom. Når du har forbindelse, kan du også føje Zoom-møder til dine kalenderbegivenheder fra computerappen.

Er du administrator for et Dropbox Business-team?

Se, hvordan du kan administrere integration med apps som Zoom for hele dit team.

Forbind Zoom med din Dropbox-konto

Hvis du vil forbinde Zoom med Dropbox, skal du først forbinde din Google- eller Outlook-kalender med Dropbox. Sådan forbinder du Zoom og din kalender med Dropbox på samme tid:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit profilbillede (eller den grå cirkel) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Forbundne apps.
  5. Klik på Opret forbindelse til Zoom ud for Zoom, og følg instruktionerne.
  6. Klik på Opret forbindelse til Google eller Opret forbindelse til Outlook ud for Google eller Outlook, og følg instruktionerne.
    • Trin 6 er ikke nødvendigt, hvis din kalender allerede er forbundet

Præsenter filer i Zoom fra Dropbox

Sådan præsenterer du i Zoom fra en fil, der er gemt i Dropbox:

1. Log på dropbox.com.
  2. Peg på filen, og klik på pil ned ud for Del.
  3. Klik på Præsentation i Zoom
  4. Klik på Indtast Zoom-mødets id, og skriv dit mødes id.
  5. Klik på Præsenter.

Opret eller deltag i Zoom-møder fra Dropbox

Du kan oprette eller deltage i et Zoom-møde med en person, du deler en fil med, direkte fra forhåndsvisningen af en Dropbox-fil. Sådan gør du på dropbox.com:

1. I forhåndsvisningen af filen kan du klikke på profilbilledet eller initialerne til den person, du vil dele filen med.
  2. Klik på Tilmeld dig Zoom-møde ud for en hændelse mellem dig og personen, som allerede er et Zoom-møde. Hvis det ikke er et Zoom-møde endnu, kan du klikke på Gør det til et Zoom-møde.

Bemærk! Du skal have forbundet en kalender og have kommende møder med personen for at kunne se disse indstillinger.

Besked i Zoom fra Dropbox

Du kan sende en besked i Zoom direkte fra forhåndsvisningen af en Dropbox-fil. Sådan gør du på dropbox.com:

1. I forhåndsvisningen af filen kan du klikke på profilbilledet eller initialerne til den person, du vil dele filen med.
  2. Klik på området, hvor der står Besked i Zoom, og skriv din besked.
    • Hvis du ikke kan se Besked i Zoom, skal du først klikke på pil ned og klikke på Zoom.
  3. Klik på Send.

Fjern forbindelsen mellem Zoom og din Dropbox-konto

Sådan fjerner du forbindelsen til din Dropbox-konto fra Zoom:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit profilbillede (eller den grå cirkel) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Forbundne apps.
  5. Klik på Afbryd forbindelsen ud for Zoom.