Hvad er Dropbox Essentials?

Opdateret Jan 17, 2024
person icon

Dropbox Essentials erstattede Dropbox One-planen den 10. oktober 2023. Hvis du havde en aktiv Dropbox One-plan, blev du automatisk overført til Dropbox Essentials.

Dropbox Essentials er vores mest avancerede plan, som selvstændige kan bruge til at administrere alt omkring kundeopgaver.

Foruden alle de fantastiske funktioner i Dropbox Professional indeholder Dropbox Essentials også:

• Skabelon til signaturanmodninger. Opret op til 5 skabeloner til e-signaturer.
  • Ubegrænset antal signaturanmodninger. Send alle de anmodninger om e-signatur, du har brug for.
  • Send og spor. Del filer på op til 100 GB på sikker vis, og få adgang til avanceret analyse af deling.
  • Feedback og annotationer i videoer på billedniveau. Opret annotationer, skriv kommentarer, og færdiggør projekter ved at uploade op til 10 filer til Dropbox Replay.

Få mere at vide om Dropbox Essentials.

Ofte stillede spørgsmål om Dropbox Essentials

Er der forskel på Dropbox Essentials og Dropbox Professional?

Dropbox Essentials indeholder alle funktionerne i Dropbox Professional. Dropbox Essentials indeholder dog også følgende:

Hvordan køber jeg Dropbox Essentials?

Hvis du vil købe Dropbox Essentials-planen, skal du gå til købssiden.