Hvad er Dropbox Business?

Opdateret Mar 18, 2024
person icon

I denne artikel beskrives de funktioner, der er tilgængelige for kunder med Dropbox Business.

Dropbox Business er en plan til små og fleksible teams. Med Dropbox Business kan du redigere og sende et projekttilbud, underskrive en kontrakt og levere færdige filer, uden at du skal skifte mellem apps.

Få flere oplysninger om de forskellige Dropbox-planer og de inkluderede funktioner.

Hvad kan du bruge Dropbox Business til?

Dropbox Business indeholder de fleste af funktionerne i Dropbox Essentials* plus følgende:

• Lagerplads til dit team. Fra 9 TB samlet lagerplads, der deles af hele teamet (3 TB pr. aktiv licens med minimum 3 licenser). Hver ekstra aktive licens føjer 3 TB lagerplads til teamet med mulighed for op til 1.000 TB i alt.
    • Bemærk! En aktiv licens er en bruger, der jævnligt logger på og bruger Dropbox.
  • Samarbejd med multimedieværktøjer. Opret et ubegrænset antal optagelser med Dropbox Capture, og upload op til 10 filer med Dropbox Replay.
  • En indbygget proces til e-signaturer. Send et ubegrænset antal anmodninger om underskrifter fra computere eller mobilenheder. Opret op til 15 skabeloner, der kan genbruges på computeren.
  • Teamindstillinger, der kan tilpasses. Administratorer kan godkende og begrænse antallet af teamenheder, administrere, hvordan indhold deles med personer uden for teamet, konfigurere standardindstillinger og generere rapporter over teamaktiviteter.

*Dropbox Business omfatter ikke adgang til Dropbox Vault.

Få mere at vide om Dropbox Business.

Ofte stillede spørgsmål om Dropbox Business

Hvor kan jeg købe Dropbox Business?

Hvis du vil købe Dropbox Business-planen, skal du gå til købssiden.

Hvad koster Dropbox Business?

Prisen på Dropbox Business bestemmes af flere faktorer, f.eks. antal personer på et team og din geografiske placering.

Kan jeg migrere et eksisterende team til Dropbox Business?

Ja, du kan skifte fra din nuværende plan til Dropbox Business, medmindre du allerede er Dropbox-kunde med en af følgende planer:

• Dropbox Standard
  • Dropbox Advanced
  • Dropbox Enterprise