Hvad er Dropbox Education?

Opdateret Dec 12, 2023

Dropbox Education er et nyt produkt, der er udviklet specielt til videregående uddannelsesinstitutioner. Dropbox Education er designet til at lette samarbejdet mellem undervisere og det administrative personale på videregående uddannelsesinstitutioner.

Hvilke funktioner har Dropbox Education?

• Grænser for delt lagerplads: Dropbox Education-teams får 15 GB lagerplads pr. bruger, og denne kvote pr. bruger bliver til én samlet mængde, som er tilgængelig for og deles af hele team. Det betyder, at brugere med mange filer ikke er begrænset af kvoten pr. bruger på 15 GB.
    • Et team med f.eks. 300 brugere har 4,5 TB plads til rådighed i alt.
  • En længere periode med versionshistorik: Medlemmer af Dropbox Education-teams har 120 dage til at gendanne tidligere versioner af filer og slettede filer.
  • Synlighed og kontrol: It-administratorer kan administrere brugere, overvåge aktiviteter og styre delingstilladelser fra Dropbox' administratorpanel.
  • Støtter overholdelse af standarder: Dropbox Education kan hjælpe institutioner med at overholde relevante standarder og regler, herunder:
    • FERPA-loven i USA (Family Educational Rights and Privacy Act)
    • COPPA-loven i USA (Children's Online Privacy Protection Act)
    • HIPAA-loven i USA (Health Insurance Portability and Accountability Act)
    • HITECH-loven i USA (Health Information Technology for Economic and Clinical Health)

Få mere at vide om Dropbox Education.

Hvad koster Dropbox Education?

Prisen for Dropbox Education afgøres af en række faktorer, herunder hvor mange brugere du vil have på din konto.

highlight icon

Bemærk! Nogle uddannelsesinstitutioner kan få rabat. Rabatten afhænger af antallet af brugerlicenser for en konto. Kontakt vores salgsteam for at få mere at vide.

Hvordan køber jeg Dropbox Education?

Du kan få mere at vide om Dropbox Education og få et tilbud ved at kontakte vores salgsteam.

Er der nogen krav i forbindelse med køb af Dropbox Education?

Der er nogle begrænsninger. Dropbox Education er kun til rådighed for:

• Officielt godkendte videregående uddannelsesinstitutioner
  • Institutioner, der køber mindst 300 Dropbox-brugerlicenser

Kontakt vores salgsteam, hvis du vil diskutere prisen for små uddannelsesteams.

Jeg er administrator af en Dropbox-teamkonto eller et Enterprise-team – kan jeg migrere til en Dropbox Education-konto?

Ja, i nogle tilfælde. Kontakt vores salgsteam, hvis du er på en videregående uddannelsesinstitution og gerne vil skifte til en Dropbox Education-konto.