Oversigt over dashboardet Indsigt for Dropbox-teams

Opdateret Mar 14, 2024
person icon

I denne artikel beskrives en funktion, der er tilgængelig for administratorer på Dropbox-teamkonti.

Dashboardet Indsigt giver indsigt i Dropbox-teamets aktiviteter, og det indeholder genveje til vigtige og hyppige administratoropgaver. Sådan finder du det:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Indsigt i sidepanelet.

Hvad kan du gøre i Dropbox-teamdashboardet Indsigt?

I dashboardet kan du:

• Se vigtige statistikker, inklusive antallet af nuværende medlemmer, afventende invitationer, resterende licenser og medlemmer, som har tilmeldt sig i løbet af de sidste 30 dage.
  • Inviter nye medlemmer til teamet.
  • Send påmindelser til alle med afventende invitationer om at tilmelde sig teamet.
  • Tilføj licenser til teamet efter behov.
  • Se brugsdata over tid, og find ud af, hvor meget teamet rent faktisk bruger Dropbox. Forbrugsdata omfatter:
    • Indhold og delte mapper fra ventende og tilmeldte medlemmer
    • Indhold og delte mapper fra slettede medlemmer med data, der kan overføres
    • Aktive og arkiverede teammapper
  • Se sikkerhedsadvarsler, herunder de senest aktive og igangværende advarsler. Læs mere om sikkerhedsadvarsler.

Hvad kan administratorer for Advanced- og Enterprise-teams gøre?

Administratorer for Advanced- og Enterprise-teams kan også se en indstilling for ekstern deling for at oprette en rapport over alle teamfiler, mapper og links, der er delt eksternt. Få mere at vide om rapporten og den dedikerede side til ekstern deling i administratorpanelet.