Oversikt over innsiktspanel for Dropbox team

Oppdatert Mar 11, 2024
person icon

I denne artikkelen beskrives en funksjon som er tilgjengelig for administratorer på Dropbox-teamkontoer.

Innsiktspanelet for Dropbox team gir viktig innsikt i aktivitetene til teamet, i tillegg til snarveier til viktige og vanlige administrator-handlinger. Slik ser du den:

1. Logg på dropbox.com som administrator med tilhørende brukernavn og -passord.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Innsikt i sidestolpen.

Hva kan du gjøre i innsiktspanelet for Dropbox-team?

Fra panelet kan du:

• Vis viktig statistikk, deriblant antallet nåværende medlemmer, invitasjoner på vent, gjenstående lisenser og medlemmer som er blitt med i løpet av de siste 30 dagene.
  • Inviter nye medlemmer til teamet.
  • Send påminnelser om å bli med i teamet til alle med invitasjoner på vent.
  • Legg til lisenser til teamet etter behov.
  • Vis bruksdata over tid og finn ut nøyaktig hvor mye teamet bruker Dropbox.Bruksdata inkluderer:
    • Innhold og delte mapper fra ventende og aktive medlemmer
    • Innhold og delte mapper fra slettede medlemmer med data som kan overføres
    • Aktive og arkiverte teammapper
  • Se sikkerhetsvarsler, inkludert de siste aktive og pågående varslene. Finn ut mer om sikkerhetsvarsler.

Hva kan teamadministratorer for Advanced- og Enterprise-team gjøre?

Administratorer for Advanced- og Enterprise-team vil også se alternativet for å se ekstern deling for å lage en rapport over alle teamfiler, mapper og koblinger som er delt eksternt. Finn ut mer om rapporten og den dedikerte eksterne delingssiden i administratorverktøyet.