Översikt över panel för Dropbox-team

Uppdaterat Mar 25, 2024
person icon

Den här artikeln beskriver en funktion som är tillgänglig för administratörer för Dropbox teamkonton.

Dropbox-teamets insiktspanel ger viktiga insikter om teamets aktiviteter samt genvägar till viktiga och vanliga administratörsåtgärder. Så här ser du det:

1. Logga in på dropbox.com med dina inloggningsuppgifter som administratör.
  2. Klicka på Adminkonsolen i sidomenyn till vänster.
  3. Klicka på Adminpanelen på sidomenyn.

Från panelen kan du:

• Att-göra-uppgift: Se eventuella pågående inbjudningar eller åtgärdsobjekt som behövs för ditt konto.
  • Team: Hantera vem som är med i ditt team, bjud in och godkänn personer till ditt team.
  • Säkerhet: Se teamets säkerhetsstatus.
  • Licenser: Se hur många licenser som används och lägg till licenser efter behov.
  • Fakturering: Se din Dropbox-plan, nästa debiteringsbelopp och faktureringsdatum.
  • Användning: Visa statistik över användning och ta reda på hur mycket teamet använder Dropbox. Det här ingår i datastatistiken:
    •  Material och delade mappar från väntande medlemmar och medlemmar som har gått med
    • Material och delade mappar från raderade medlemmar med data som kan överföras
    • Aktiva och arkiverade teammappar

Teamadmins för team som använder Advanced eller Enterprise ser även alternativet att: