Översikt över insiktspanelen för Dropbox-team

Uppdaterat Mar 08, 2024
person icon

Den här artikeln beskriver en funktion som är tillgänglig för administratörer för Dropbox teamkonton.

Dropbox-teamets insiktspanel ger viktiga insikter om teamets aktiviteter samt genvägar till viktiga och vanliga administratörsåtgärder. Så här ser du det:

1. Logga in på dropbox.com med dina inloggningsuppgifter som administratör.
  2. Klicka på Adminkonsolen i sidomenyn till vänster.
  3. Klicka på Insikter i sidomenyn.

Vad kan man göra i insiktspanelen för Dropbox-team?

Från panelen kan du:

• Visa viktig statistisk, som t.ex. antalet nuvarande medlemmar, väntande inbjudningar och medlemmar som har gått med de senaste 30 dagarna.
  • Bjuda in nya medlemmar till teamet.
  • Skicka påminnelser till alla som har väntande inbjudningar till teamet.
  • Lägga till licenser till teamet efter behov.
  • Visa statistik över användning och ta reda på hur mycket teamet använder Dropbox. Det här ingår i datastatistiken:
    • Material och delade mappar från väntande medlemmar och medlemmar som har gått med
    • Material och delade mappar från raderade medlemmar med data som kan överföras
    • Aktiva och arkiverade teammappar
  • Visa säkerhetsvarningar, inklusive senast aktiva och pågående varningar. Läs mer om säkerhetsvarningar.

Vad kan teamadministratörer för Advanced- och Enterprise-team göra?

Administratörer för Advanced- och Enterprise-team kommer också att se alternativet att visa extern delning för att skapa en rapport över alla teamfiler, mappar och länkar som delas externt. Läs mer om rapporten och den dedikerade externa delningssidan i adminkonsolen.