Dropbox Backup-planen: en oversigt

Opdateret Dec 01, 2023
person icon

Dropbox Backup-planen er i øjeblikket kun tilgængelig for en begrænset målgruppe.

Dropbox Backup-planen er et betalt abonnement, hvor du får al den plads, du skal bruge til at sikkerhedskopiere en computer og en ekstern harddisk til Dropbox Backup. Nedenfor kan du finde oplysninger om, hvilke typer enheder der er omfattet af din Dropbox Backup-plan.

Dropbox Backup-planen inkluderer alle de samme funktioner som Dropbox Basic-planen plus yderligere lagerplads, adgang til Dropbox Rewind. Og der er ingen grænse for antal enheder, der er logget på kontoen.

Funktioner i Dropbox Backup-planen

Sikkerhedskopiér din computer og en ekstern harddisk

Når du sikkerhedskopierer din computer eller eksterne harddisk til Dropbox Backup, opretter du automatisk en sikkerhedskopi af mapper på din computer eller eksterne harddisk på din Dropbox-konto. Efter den første sikkerhedskopiering vil de ændringer, du foretager i disse mapper eller i indholdet i dem på computeren eller den eksterne harddisk, også automatisk blive opdateret i Dropbox Backup.

Du kan få adgang til mapperne, der sikkerhedskopieres under “Mac”, “Pc” eller "[Navn på ekstern harddisk]", fra dropbox.com/backup/all.

highlight icon

Bemærk! Hvis du er på en Dropbox-teamkonto, kan Mac- eller Pc-mappen være placeret i din teammedlemsmappe.

Få mere at vide om sikkerhedskopiering af din computer eller eksterne harddisk.

Fortryd ændringer med Dropbox Rewind

Med Dropbox Backup-planen kan du gendanne alle de filer, du har ændret eller slettet inden for de seneste 30 dage. Du kan desuden bruge Dropbox Rewind til at fortryde et stort antal ændringer eller gendanne hele din sikkerhedskopi til et tidligere stadie inden for de seneste 30 dage. Når du bruger Rewind eller gendanner filer, bliver dine filer og mapper automatisk opdateret på den computer eller harddisk, hvor de oprindeligt blev sikkerhedskopieret fra.

Få mere at vide om brugen af Dropbox Rewind.

Opdater faktureringsoplysninger

Du kan bruge afregningssiden i kontoindstillingerne til at opdatere din betalingsmetode med et andet kreditkort eller en anden PayPal-konto og se fakturaer og kvitteringer fra din faktureringshistorik.

Sådan administrerer du afregning og betalinger:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Fakturering.

Opsig din Dropbox Backup-plan

Du kan når som helst opsige dit Dropbox Backup-abonnement. Opsigelsen træder i kraft, når den indeværende afregningsperiode er slut.

Når abonnementet slutter:

• Din konto nedgraderes til en gratis Dropbox Basic-plan.
  • Du har fortsat adgang til alle dine filer og mapper samt alt det indhold, der er delt med dig.
  • Du kan stadig gendanne slettede filer og gendanne tidligere versioner af filer fra de seneste 30 dage.
  • Du vil ikke længere have adgang til Dropbox Rewind.
  • Du vil ikke længere kunne få support via e-mail.
  • Din konto, inklusive sikkerhedskopien af din computer og eksterne harddisk, vil være begrænset af lagerpladsen på din nye plan, og din konto synkroniseres ikke længere, hvis den optager mere plads, end planen giver dig adgang til.

Sådan opsiger du din Dropbox Backup-plan:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Plan.
  5. Klik på Annuller plan nederst på siden.
  6. Vælg en årsag til opsigelsen.
  7. Klik på Fortsæt opsigelse. Du modtager en e-mail med en bekræftelse på, at dit abonnement er opsagt.

Ofte stillede spørgsmål om Dropbox Backup-planen

Hvad er forskellen mellem Basic-planen og Dropbox Backup-planen?

Dropbox Basic er en gratis plan, der inkluderer Dropbox Backup, så du kan sikkerhedskopiere din computer og en ekstern harddisk. Størrelsen på dine sikkerhedskopier svarer til planens tilgængelige lagerplads, som er 2 GB.

Dropbox Backup-planen er et betalt abonnement, der indeholder de samme funktioner som den gratis Basic-plan, men du får al den plads, du har brug for til at sikkerhedskopiere en computer og én ekstern harddisk, og du får adgang til support via e-mail og til Dropbox Rewind.

Kan jeg føje Dropbox Backup-planen til en eksisterende konto?

Dropbox Backup er et betalt abonnement, som aktuelt kun er tilgængeligt for udvalgte Dropbox-brugere. Dropbox Backup er tilgængeligt på alle planer, men størrelsen af din sikkerhedskopi er begrænset af lagerkapaciteten på din konto.

Optager min sikkerhedskopi lagerplads på min Dropbox-konto?

Med Dropbox Backup-planen får du al den plads, du skal bruge til at sikkerhedskopiere en computer og en ekstern harddisk. På andre planer, f.eks. Dropbox Basic eller Plus, vil størrelsen på sikkerhedskopien være begrænset af den lagerplads, der er inkluderet i planen.

Dropbox Backup-planen er udviklet til at tilbyde al den plads, du skal bruge til at sikkerhedskopiere en computer og en ekstern harddisk. Den er ikke beregnet til at udvide din lokale lagerplads. Der kan være yderligere begrænsninger på funktionerne til sikkerhedskopiering.

Kan jeg sikkerhedskopiere flere partitioner på min computer eller eksterne harddisk?

Du kan sikkerhedskopiere én computer og én ekstern harddisk med Dropbox Backup-planen. Dropbox vil dog registrere hver partition på en computer eller ekstern harddisk som et individuelt drev. Hvis du har flere partitioner på din computer eller eksterne harddisk, kan du kun vælge én partition fra hver enhed til sikkerhedskopiering (uden pladsbegrænsning).

Sikkerhedskopiering af yderligere partitioner er ikke dækket af din Dropbox Backup-plan, og der oprettes i stedet separat sikkerhedskopiering, hvor pladsforbruget modregnes i din lagerkvote.

Kan jeg deaktivere sikkerhedskopieringen af min computer eller eksterne harddisk uden at opsige min plan?

Ja. I Dropbox Backup kan du deaktivere sikkerhedskopieringen af din computer eller eksterne harddisk, eller du kan angive, hvilke mapper der skal sikkerhedskopieres. Du kan ikke opsige abonnementet ved at deaktivere sikkerhedskopiering af computeren eller en ekstern harddisk.

Hvad sker der med min sikkerhedskopi, hvis jeg skifter plan eller opsiger min plan?

Hvis du skifter plan eller opsiger din plan, bevares sikkerhedskopierne, men størrelsen på dem vil være begrænset af, hvor meget lagerplads der er inkluderet i din plan. Hvis du overskrider lagerpladsen, stopper den automatiske sikkerhedskopiering.

Er der en grænse for filstørrelsen i Backup-planen?

Ja. Du kan kun sikkerhedskopiere filer, som er mindre end 2 TB.

Hvad sker der, hvis jeg har mere end én sikkerhedskopi på min konto?

Med Dropbox Backup-planen får du al den plads, du skal bruge til at sikkerhedskopiere en computer og en ekstern harddisk. Hvis du har konfigureret flere sikkerhedskopier på en anden Dropbox-plan, bliver du bedt om at vælge den sikkerhedskopi, du vil bruge med Dropbox Backup. Dine andre sikkerhedskopier opdateres ikke længere, og de vil være begrænset af lagerpladsen på din konto.

Hvad betyder "al den plads, du skal bruge" i forbindelse med Dropbox Backup?

Dropbox Backup-planen er udviklet til at tilbyde al den plads, du skal bruge til at sikkerhedskopiere en computer og en ekstern harddisk. Vi vil dog sikre, at det ikke bliver udnyttet med specialbyggede drev eller andre mekanismer, der er beregnet til at sikkerhedskopiere mere end en enkelt computer og en enkelt ekstern harddisk. Det betyder, at vi understøtter de største* harddiske, der tilbydes af nedenstående producenter.**

*Så vidt vi ved, er 100 TB den største pr. 3. januar 2023. Hvis du mener, at dette ikke er korrekt, kan du gøre os opmærksomme på det.

**Nedenstående er en liste over producenter, der tilbyder computere og eksterne harddiske, der er kompatible med din Dropbox Backup-plan. Hvis du ikke kan se din producent på nedenstående liste, kan du give os besked.

Vigtigt!

• Hvis du har tilmeldt dig Dropbox Backup-planen inden 3. januar 2023, får du fortsat ubegrænset lagerplads til en computer og en ekstern harddisk.
  • Virtuelle maskiner betragtes ikke som computere eller eksterne harddiske og kan ikke sikkerhedskopieres som en del af din Dropbox Backup-plan.
  • Den lagerplads, der bruges af harddisken, må ikke overstige diskens kapacitet, som den vises i operativsystemet.
  • Den eksterne harddisk, du vælger, må ikke bestå af en kombination af flere mindre harddiske (f.eks. en RAID- eller NAS-disk) og skal være en kompatibel disktype. Kompatible typer omfatter:
  • Windows
    • exFAT
    • FAT32
    • NTFS
  • Mac
    • APFS
    • APFS (skelner ikke mellem store og små bogstaver)
    • exFAT
    • HFS+
    • HFS Plus
    • Mac OS udvidet
    • Mac OS udvidet (journalført)
    • Mac OS udvidet (skelner ikke mellem store og små bogstaver)
    • Mac OS udvidet (skelner ikke mellem store og små bogstaver, journalført)
    • MS-DOS (FAT32)
    • MS-DOS (FAT)

Her er en liste over producenter af de mest almindeligt kompatible computere og eksterne harddiske:

• Acer
  • ADATA
  • Crucial
  • HGST
  • iStorage
  • LaCie
  • Nimbus
  • Samsung
  • SanDisk
  • Seagate
  • Synology
  • Toshiba
  • Western Digital

Hvordan får jeg support fra Dropbox?

Kunder, der bruger Dropbox Backup-planen, kan få hjælp fra Dropbox' hjælpecentercommunityog via e-mail.

Få mere at vide om, hvordan du kontakter support.