Dropbox Sign Standard-tilføjelsesprogram

Opdateret Jul 31, 2024
person icon

I denne artikel beskrives de funktioner, der er tilgængelige for kunder med Dropbox Business.

Med Dropbox Sign Standard-tilføjelsesprogrammet får teams adgang til avancerede funktioner til e-signaturer, og du kan både underskrive og anmode om underskrifter online hurtigt og nemt.

Funktioner i Sign Standard-tilføjelsesprogrammet

Sign Standard tilføjelsesprogram-funktionen omfatter:

• Integrationer: Send anmodninger om underskrift, opret skabeloner, og gem dokumenter i de værktøjer, du allerede bruger.
  • Genanvendelige skabeloner: Opret ofte brugte dokumenter på få sekunder, og gem formatering og felter.
  • Avanceret sikkerhed: Brug sms-godkendelse og adgangskoder til underskrivere for at sikre, at den rette person åbner og underskriver dit dokument.

Få mere at vide om funktionerne i Dropbox Sign Standard.

De medlemmer, der har Sign Standard-tilføjelsesprogrammet, kan få adgang til disse avancerede funktioner til e-signatur på hellosign.com.

Tildeling af Sign Standard-tilføjelsesprogrammet til et team

Teamadministratorer kan tildele tilføjelsesprogrammer til teammedlemmer via administratorpanelet.

Sådan gøres det for individuelle medlemmer af dit team:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på Ingen tilføjelsesprogrammer under Tilføjelsesprogrammer ud for den person, du vil tildele et tilføjelsesprogram.
  5. Klik på Tilføj ud for Sign Standard i pop op-vinduet.
  6. Klik på Køb nu.
    • Når de er tildelt, ændres Ingen tilføjelsesprogrammer til Sign Standard under Tilføjelsesprogrammer.

Fjern et Sign Standard-tilføjelsesprogram fra et team

Sådan fjerner du et tilføjelsesprogram:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på Sign Standard under Tilføjelsesprogrammer ud for den person, du vil fjerne tilføjelsesprogrammet fra.
  5. Klik på Fjern ud for Sign Standard i pop op-vinduet.
  6. Klik på Bekræft.
    • Når det er fjernet, ændres Sign Standard til Ingen tilføjelsesprogrammer under Tilføjelsesprogrammer.

Køb eller fjern Sign Standard-tilføjelsesprogrammer til flere teammedlemmer

Sådan tilføjer eller fjerner du tilføjelsesprogrammer til flere teammedlemmer:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Marker afkrydsningsfeltet ud for Navn, hvilket vælger alle teammedlemmer. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for de medlemmer, som du ikke vil inkludere.
    • Klik på Tilføj tilføjelsesprogrammer for at tilføje flere teammedlemmer, og klik derefter på Bekræft
    • Klik på Fjern tilføjelsesprogrammer for at fjerne flere teammedlemmer, og klik derefter på Bekræft

Når du køber tilføjelsesprogrammet, bliver du opkrævet et forholdsmæssigt beløb for din aktuelle faktureringsperiode. I starten af næste faktureringsperiode bliver du opkrævet det fulde beløb for tilføjelsesprogrammet sammen med betalingen for dit abonnement.

Når du fjerner tilføjelsesprogrammet, træder ændringen i kraft ved din næste fornyelse.

Funktioner i administratorpanelet

Administratorer med Sign Standard-tilføjelsesprogrammet har adgang til både administratorpanelet på dropbox.com og Dropbox Sign-administratorpanelet.

Dropbox Sign-administratorpanelet giver dig mulighed for at redigere indstillinger under tre forskellige kategorier: Rapportering, Indstillinger og Sikkerhed.

Få mere at vide om Sign-administratorpanelet.

Administratorer, der ikke har købt licensen til tilføjelsesprogrammet til sig selv, vil ikke kunne se aktiviteter for anmodninger om underskrift på hellosign.com, og de har ikke adgang til alle administratorfunktionerne i Sign, f.eks. at sende påmindelser og redigere underskrivere for afventende anmodninger om underskrift.

De kan dog se anmodninger om underskrift og skabeloner, der er oprettet af deres teammedlemmer med tilføjelsesprogrammet i signaturhubben. De har også adgang til Sign-administratorpanelet, hvor de kan ændre indstillinger for deres teammedlemmer.

Indstillinger for Signaturer.

Hvis du slår indstillingen Signaturer i Dropbox-administratorpanelet "Til" eller "Fra", vil det kun påvirke signaturfunktionen i Dropbox. Brugere med tilføjelsesprogrammet vil stadig kunne få adgang til de avancerede funktioner til signatur via hellosign.com.

Når indstillingen er slået fra, har administratoren ikke adgang til signaturhubben på dropbox.com og kan ikke se teammedlemmernes aktiviteter for underskrifter. Du kan i stedet gå til hellosign.com for at administrere teamets dokumenter med underskrifter og skabeloner på startsiden.

Aktivitetslog

Aktiviteter for underskrifter, som et teammedlem udfører med tilføjelsesprogrammet via hellosign.com, vises ikke i aktivitetsloggen og i rapporten over ekstern deling i Dropbox-administratorpanelet. Du kan få adgang til disse oplysninger under sektionen Rapportering i Dropbox Sign-administratorpanelet.

Ekstern deling

Hvis det ikke skal være muligt at dele dokumenter med andre end teammedlemmer, kan teamadministrator gå til sektionen Deling under Indstillinger i Dropbox-administratorpanelet og slå Få dokumenter underskrevet fra. Dette forhindrer ekstern deling på både Dropbox og Dropbox Sign.

Skabeloner

Hvis det ikke skal være muligt for teammedlemmer at oprette og redigere skabeloner, kan teamadministratorer gå til sektionen Signaturer under Indstillinger i Dropbox-administratorpanelet og slå Opret og rediger skabeloner fra. Dette vil forhindre redigering og oprettelse af skabeloner på både Dropbox og Dropbox Sign.

Ofte stillede spørgsmål om Sign Standard-tilføjelsesprogrammet

Hvad sker der, hvis jeg opgraderer min plan?

Sign Standard-tilføjelsesprogrammet er kun tilgængeligt på Dropbox Business. Hvis du opgraderer fra Business til Business Plus, vil dit Sign Standard-tilføjelsesprogram blive fjernet. Medlemmer af dit team, der havde tilføjelsesprogrammet, mister adgangen til funktionerne på hellosign.com.

Hvad sker der, hvis mit team opløses eller slettes?

Hvis du opløser eller sletter dit Dropbox Business-team, mister alle medlemmer af teamet adgangen til de avancerede signaturfunktioner på hellosign.com. Hvis du har valgt at annullere dit teamabonnement, før du opløser eller sletter det, kan du stadig bruge Sign Standard-tilføjelsesprogrammet indtil udgangen af din faktureringsperiode, hvorefter dit team sættes i låst tilstand.

Hvad sker der, hvis et teammedlem fjernes fra teamet?

Når et teammedlem med tilføjelsesprogrammet fjernes, vil tilføjelsesprogrammet blive annulleret ved udløbet af den aktuelle faktureringsperiode. Som administrator kan du overføre ejerskabet af brugerens filer til et andet medlem af teamet, inklusive deres dokumenter og skabeloner, som er oprettet på hellosign.com. Du kan ikke tildele tilføjelsesprogrammet til et andet teammedlem.

Hvis et teammedlem fjernes fra teamet og vedkommendes konto slettes, slettes det fjernede teammedlems Dropbox-konto permanent, og teammedlemmet har ikke længere adgang til signaturskabeloner eller underskrevne dokumenter på Dropbox eller Dropbox Sign.

Hvis et teammedlem fjernes fra teamet og nedgraderes til en Dropbox Basic-konto, vil vedkommende stadig have adgang til sine underskrevne dokumenter på både Dropbox og Dropbox Sign.

Hvad sker der, hvis mit team er i låst tilstand?

Hvis dit team sættes i låst tilstand, vil et teammedlem med tilføjelsesprogrammet ikke længere have adgang til funktionerne på hellosign.com. Hvis et teammedlem beslutter sig for at forlade teamet, mens det er i låst tilstand, og vedkommende konverterer sin Dropbox-konto til en Basic-konto, har teammedlemmet stadig adgang til Dropbox Sign, signaturskabeloner og underskrevne dokumenter.

Hvad sker der, hvis jeg nedgraderer min plan?

Hvis du nedgraderer fra Dropbox Business til Advanced eller Standard, mister du adgangen til tilføjelsesprogrammet, og du får en forholdsmæssig refusion.

Jeg har underskrevet en BAA (Business Associate Aftale). Kan jeg stadig købe Sign Standard-tilføjelsesprogrammet?

Hvis du har underskrevet en BAA, kan du købe Sign Standard-tilføjelsesprogrammet. Tilføjelsesprogrammet og dets signaturfunktioner er dog ikke HIPAA-kompatibelt og bør ikke bruges til at behandle beskyttede sundhedsoplysninger (PHI).