Hvor mange enheder kan jeg bruge med min Dropbox-konto?

Opdateret Sep 13, 2023

Kunder med betalte Dropbox-planer kan logge ind på et ubegrænset antal enheder, men der er begrænsninger for brugere på Dropbox Basic.

Når du logger på computerappen eller mobilappen til Dropbox på en enhed, bliver enheden tilføjet på listen med enheder på sikkerhedssiden i dine kontoindstillinger.

Afhængigt af din plan kan du muligvis kun være logget på et vist antal enheder på en gang. Der gælder følgende begrænsninger for hver plan:

• Dropbox Basic-brugere kan være logget ind på op til tre enheder på en gang.
    • Bemærk! Hvis du er Basic-bruger, vil alle de enheder, du har været logget på før marts 2019, stadig blive vist på listen med enheder, selvom du er logget på mere end tre enheder. Hvis du vil logge på en ny enhed, skal du logge af en eksisterende enhed, eller du kan opgradere din Dropbox-konto.
  • Dropbox Plus-, Family-, Professional- og Essentials-kunder kan logge ind på så mange enheder, som de har brug for.
  • Dropbox-teambrugere kan logge ind på alle de enheder, de har brug for, men administratorer af Advanced- og Business Plus- og Enterprise-teams kan begrænse antallet af enheder, deres teams kan oprette forbindelse med.
highlight icon

Bemærk! Hvis du logger på dropbox.com, tæller det ikke som en ny enhed, og den anvendte enhed tilføjes ikke på listen.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at sikkerhedskopiere filer med Dropbox.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg når min enheds grænse?

Hvis du er Dropbox Basic-bruger, og du allerede er logget ind på tre enheder, bliver du bedt om at logge ud på af en af dine eksisterende enheder, hvis du prøver at forbinde en ny enhed.

Du kan også logge af enheder for at fjerne dem fra listen med enheder.