Sådan opsiger du en gratis prøveperiode på en privat Dropbox-konto

Opdateret Oct 10, 2023

Hvis du har tilmeldt dig en gratis prøveperiode på en privat Dropbox-plan, f.eks. Dropbox Plus, Professional eller Essentials, kan du annullere prøveperioden, før den udløber, hvis du vil undgå at blive opkrævet betaling.

Hvis du ikke opsiger din gratis prøveversion, før den udløber, bliver du opkrævet for et abonnement med de afregningsoplysninger, du oplyste, da du tilmeldte dig prøveversionen.

highlight icon

Bemærk! En gratis prøveperiode er ikke det samme som en Dropbox Basic-konto, som også er gratis.

Sådan annullerer du en prøveversion på Dropbox

highlight icon

Bemærk! Hvis du har tilmeldt dig en gratis prøveperiode på en mobilenhed, skal du opsige prøveperioden fra den appbutik, hvor du hentede mobilappen, eller fra enhedsindstillingerne.

Hvis du har tilmeldt dig en gratis prøveversion på en computer, kan du annullere prøveversionen på dropbox.com. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) øverst til højre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Plan
  5. Klik på Administrer plan.
  6. Klik på Annuller prøveperiode.
  7. Klik på Jeg ønsker stadig at nedgradere.
  8. Angiv, hvorfor du annullerer.
  9. Klik på Jeg ønsker stadig at nedgradere

Du modtager en e-mail med en bekræftelse på, at din gratis prøveperiode er opsagt. Hvis du har tilmeldt dig med et kreditkort, bliver din plan nedgraderet til Dropbox Basic, når prøveperioden udløber. Hvis du har tilmeldt dig med PayPal, slutter din prøveperiode, og din plan ændres omgående til Dropbox Basic.

Vilkår for den gratis prøveperiode

Da du tilmeldte dig den gratis prøveversion på Dropbox, modtog du en e-mail fra no-reply@dropbox.com med vilkårene for det gratis abonnement, herunder varigheden af prøveversionen. Hvis du ikke kan finde den i din indbakke, er den muligvis røget i mappen med uønsket post. Du kan også se vilkårene for prøveversionen på afregningssiden i dine kontoindstillinger.

Hvis du annullerer din gratis prøveversion, før den slutter, bliver du ikke opkrævet betaling for planen. Når du annullerer en gratis prøveversion:

• Din konto nedgraderes til en gratis Dropbox Basic-plan. Hvis du tilmeldte dig med et kreditkort, bliver din konto nedgraderet, når prøveperioden udløber. Hvis du tilmeldte dig med PayPal, bliver din konto nedgraderet med det samme.
  • Du har fortsat adgang til alle dine filer og mapper samt alt det indhold, der er delt med dig.
  • Din konto er begrænset til 2 GB lageplads i Dropbox Basic. Hvis du har overskredet grænsen, bliver din konto ikke længere synkroniseret til dine enheder.
  • Du kan gendanne slettede filer og gendanne tidligere versioner af filer i 30 dage.

Kontrollér, om din opsigelse er blevet behandlet

Når du opsiger din gratis prøveperiode på Dropbox, modtager du en e-mail med en bekræftelse fra no-reply@dropbox.com. Hvis du ikke kan finde den i din indbakke, er den muligvis røget i mappen med uønsket post. Du kan også se din planside i kontoindstillingerne for at bekræfte, at din plan er nedgraderet til Basic.

Hvis du er blevet opkrævet for et Dropbox-abonnement

Hvis din gratis prøveperiode er udløbet, og du er blevet opkrævet betaling for et abonnement, kan du nedgradere til en gratis Dropbox Basic-konto ved at opsige dit nuværende abonnement. Din konto bliver nedgraderet, når faktureringsperioden slutter.

Hvis du forsøgte at annullere din prøveversion, før prøveperioden sluttede, men du er blevet opkrævet betaling for et abonnement, skal du se dine supportmuligheder for at få hjælp.

Løs problemer med at annullere en gratis prøveversion

Det skal du vide

• Hvis du sletter eller fjerner Dropbox-appen fra din telefon eller computer, annullerer det ikke den gratis prøveversion, og din konto slettes ikke. Du har kun fjernet appen.
  • Hvis du opsiger den gratis prøveperiode, fjerner det ikke Dropbox-appen fra din telefon eller computer. Det nedgraderer blot din konto til en gratis Basic-plan.

Se den næste faktureringsdato
Du kan se tidligere og kommende faktureringsdatoer på faktureringssiden i dine kontoindstillingerdropbox.com/account/billing.

Find e-mailadressen til din Dropbox-konto
Hvis der er en Dropbox-opkrævning på dit kontoudtog, men du ikke kan huske, hvilken e-mailadresse du er tilmeldt med, kan du slå opkrævningen op ved hjælp af dette værktøj til transaktions-id'er.
Få mere at vide om, hvordan du slår kreditkortopkrævninger for Dropbox op.

Find din nuværende Dropbox-plan
Hvis du ikke er sikker på, hvilken type konto du har nu, kan du logge på dropbox.com og gå til https://www.dropbox.com/account/plan.

Tilbagebetaling

I de fleste tilfælde ydes der ikke nogen tilbagebetaling fra Dropbox. Hvis du vil undgå at blive opkrævet betaling fremover, skal du opsige dit nuværende abonnement og nedgradere til en gratis Basic-konto. Hvis du mener, at du er blevet opkrævet ved en fejl, skal du se dine supportmuligheder for at få hjælp.

highlight icon

Bemærk! Når du opsiger et abonnement, træder opsigelsen i kraft med udløbet af den nuværende faktureringsperiode. Hvis du vil se eller ændre din faktureringsperiode, skal du gå til faktureringssiden i dine kontoindstillinger.

Hvad hvis jeg ikke kan opsige abonnementet online?

Hvis du ikke kan opsige abonnementet online, eller hvis du foretrækker at opsige det på en anden måde, kan du opsige dit abonnement ved at sende et fysisk brev.

For at opsige dit abonnement via brev:

• Du kan bruge denne skabelon. Udfyld den, og send den til nedenstående adresse.
  • Hvis du ikke ønsker at bruge vores skabelon, kan du sende et brev med din anmodning om opsigelse. Angiv følgende oplysninger:
    • Dit for- og efternavn
    • Den e-mailadresse der er tilknyttet din konto. Hvis du ikke kender den, skal du angive den e-mailadresse, vi bedst kan kontakte dig på
    • Betalingsmetoden du har brugt med Dropbox (kreditkort, PayPal osv.)
    • For kredit-/debetkortgebyrer enten et transaktions-id eller følgende oplysninger:
      • Korttype (Visa, MasterCard osv.)
      • Kortets første 6 cifre
      • Kortets sidste 4 cifre
      • Det fulde navn på kreditkortet
      • Datoen for sidste opkrævning fra Dropbox
      • Det opkrævede beløb.
      • Postnummeret for afregningen.
    • For PayPal-gebyrer et PayPal-transaktions-id
    • For iDeal- eller SEPA Direct Debit-gebyrer:
      • De sidste fire cifre i dit IBAN-nummer
      • Mandatreferencenummer (MRN)
      • Dato for opkrævningen.
      • Det opkrævede beløb.
      • Faktureringsland

Hvor skal e-mailen sendes til?

Hvis du bor i USA, Canada eller Mexico, skal du sende brevet med opsigelsen til:

Dropbox, Inc.
P.O. Box 77767
San Francisco, CA 94107, USA

Hvis du bor et andet sted, skal du sende brevet med opsigelsen til:

Dropbox International Unlimited Company
PO Box 13480
Dublin 2
Irland

highlight icon

Bemærk: Det tager længere tid for os at modtage og behandle breve, der er sendt med fysisk post især, hvis vi ikke modtager alle de oplysninger, der er anmodet om ovenfor. Hvis din konto debiteres, før vi har behandlet dit opsigelsesbrev, vil gebyrerne ikke blive refunderet. Hvis din konto snart skal fornys, opfordrer vi dig til at opsige dit abonnement online for at sikre, at din konto bliver opsagt, før den fornys.