Kan jeg få tilbagebetaling for et Dropbox-abonnement?

Opdateret Sep 13, 2023

I de fleste tilfælde refunderes betalinger for Dropbox-abonnementer og licenser til teammedlemmer ikke.

Hvis du har et problem med din konto, eller hvis du mener, der er en fejl i afregningen, kan du se, hvordan du får hjælp, i dine supportmuligheder

Sådan anmoder du om tilbagebetaling fra Apple App Store

Hvis du har købt dit Dropbox-abonnement via Apple App Store, skal du anmode om tilbagebetaling direkte fra Apple.

highlight icon

Bemærk! Apple accepterer kun tilbagebetaling for køb, der er foretaget inden for de seneste 90 dage.

Hvis du vil anmode om en tilbagebetaling, skal du følge disse instruktioner på Apples supportside:

1. Log på din App Store-konto her, og anmeld et problem med købet.
  2. Klik på Anmeld et problem ud for Dropbox-appen.
  3. Vælg et problem, skriv en beskrivelse, og klik på Send.
  4. Apple kontakter dig med en beslutning om din anmodning om tilbagebetaling.

Sådan anmoder du om tilbagebetaling af en direkte debitering

Hvis du har betalt for dit Dropbox-abonnement via direkte debitering, bedes du kontakte din bank om en tilbagebetaling, så banken kan behandle anmodningen om tilbagebetaling.

Hvad sker der, når jeg sender en anmodning om tilbagebetaling?

Anmodninger om tilbagebetaling fra din bank vil ændre dit Dropbox-abonnement til en (gratis) Dropbox Basic-plan.

Hvis du har et Dropbox-teamabonnement, vil en anmodning om tilbagebetaling medføre, at dit team placeres i låst tilstand, hvilket giver teamet mulighed for fortsat at have adgang til teamfilerne, men de fleste funktioner til synkronisering og deling fjernes for teamet. Teamadministratoren har valget mellem at opløse teamet eller gentegne abonnementet.

Bor du i EU, Storbritannien eller Tyrkiet?

Hvis du bor i EU, Storbritannien eller Tyrkiet, kan du være berettiget til en tilbagebetaling, hvis du opsiger dit Dropbox Plus-, Family- Professional- eller Essential-abonnement inden for 14 dage fra købsdatoen. Hvis du ønsker en tilbagebetaling, skal du kontakte support for at få hjælp.