Hva er Dropbox Education?

Oppdatert Dec 13, 2023

Dropbox Education er et produkt designet spesielt for høyere utdanningsinstitusjoner.Dropbox Education er laget for å legge til rette for samarbeid mellom lærere og ansatte ved høyskoler og universiteter.

Hvilke funksjoner er tilgjengelige med Dropbox Education?

• Delte lagringsgrenser. Dropbox Education-team får 15 GB med lagringsplass per bruker, og denne kvoten per bruker legges sammen til én enkelt delt totalkvote, som er tilgjengelig for hele teamet.På denne måten er ikke brukere som har flere filer begrenset av en individuell lagringsgrense på 15 GB.
    • Et team med 300 brukere vil for eksempel ha 4,5 TB med plass tilgjengelig totalt.
  • Lengre versjonshistorikk: Dropbox Education-teammedlemmer har 120 dager på seg til å gjenopprette slettede filer og tidligere versjoner av filer.
  • Forbedret innsikt og kontroll: IT-administatorer kan administrere brukere, overvåke aktivitet og kontrollere delingstillatelser – alt fra administratorverktøyet i Dropbox.
  • Overholdelsestøtte. Dropbox Education kan hjelpe institusjoner med å overholde relevante standarder og forskrifter, deriblant:
    • The Family Educational Rights and Privacy Act (FERPA)
    • The Children's Online Privacy Protection Act (COPPA)
    • The Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA)
    • The Health Information Technology for Economic and Clinical Health (HITECH) Act

Finn ut mer om Dropbox Education.

Hvor mye koster Dropbox Education?

Prisen på Dropbox Education avhenger av flere faktorer, blant annet hvor mange brukere du kommer til å ha på kontoen.

highlight icon

Obs! Enkelte utdanningsinstitusjoner kan være kvalifisert for en prisrabatt. Rabatten avhenger av antall brukerlisenser på kontoen din. Ta kontakt med salgsteamet vårt for å finne ut mer.

Hvordan kjøper jeg Dropbox Education?

Hvis du vil finne ut mer om Dropbox Education og få et pristilbud, kan du ta kontakt med salgsteamet vårt.

Er det noen krav for å kunne kjøpe Dropbox Education?

Det finnes noen begrensninger. Dropbox Education er kun tilgjengelig for:

• Lisensierte og akkrediterte høyere utdanningsinstitusjoner
  • Institusjoner som kjøper 300 eller flere Dropbox-brukerlisenser

Hvis du vil diskutere prisalternativer for mindre utdanningsteam, kan du ta kontakt med salgsteamet vårt.

Jeg er administrator for en Dropbox teamkonto eller et Enterprise-team – kan jeg gå over til en Dropbox Education-konto?

I noen tilfeller, ja.Hvis du er en del av en høyere utdanningsinstitusjon, og du vil bytte til en Dropbox Education-konto, kan du ta kontakt med salgsteamet vårt.