Sådan bruger du Dropbox AI

Opdateret Dec 21, 2023
person icon

I denne artikel beskrives de alfafunktioner, som er tilgængelige for kunder:

• På Dropbox Professional, Essentials, Business, Business Plus og nogle kunder på Dropbox Basic, Plus, Professional, Family, Standard og Advanced
  • I lande, hvor det foretrukne sprog er indstillet til engelsk*.
    • Undtagen Canada, Storbritannien (UK) og lande inden for EØS (Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde).
  • Kunder tilmeldt i Dropbox Studio alpha.

Dropbox AI er underlagt yderligere vilkår

*Der er nogle undtagelser.

Du kan bruge Dropbox AI til hurtigt at finde det, du leder efter, sammenfatte langt indhold og meget mere.

Sådan slår du Dropbox AI til

Hvis du har adgang til funktioner leveret af Dropbox AI, kan du aktivere og deaktivere brugen af AI-modeller fra tredjepart til at søge og opsummere dine Dropbox-filer under Indstillinger.

highlight icon

Bemærk! Hvis du er uden for EØS eller Storbritannien, er AI fra tredjepart slået til som standard.I alle tilfælde har du mulighed for at styre brugen af AI fra tredjepart under Indstillinger.Få mere at vide om AI på Dropbox og dine persondata

Sådan administrerer du brugen af AI fra tredjepart i din Dropbox-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dine initialer eller din avatar øverst til højre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Gå til fanen for Tredjeparts AI ‑ funktioner.
    • Skift til Til for at aktivere AI fra tredjepart.
    • Skift til Fra for at deaktivere AI fra tredjepart.

Dropbox AI-funktioner er i øjeblikket tilgængelig for udvalgte teams, der er tilmeldt vores program med tidlig adgang.Find ud af, hvordan du tilmelder dig tidlig adgang til Dropbox' teamfunktioner.

Teamadministrator kan styre brugen af AI fra tredjepart for dit team fra fanen Indstillinger i Administratorpanelet.

For at styre brugen af AI fra tredjepart for dit team:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet
  3. Klik på Indstillinger i sidepanelet til venstre.
  4. Gå til fanen for Tredjeparts AI ‑ funktioner .
    • Skift til Til for at aktivere AI fra tredjepart.
    • Skift til Fra for at deaktivere AI fra tredjepart.

Sådan bruger du Dropbox AI under forhåndsvisning af en fil

Du kan bruge Dropbox AI, når du forhåndsviser tekstbaserede filer, lydfiler eller videofiler. Hvis du vil bruge denne funktion med en fil, som nogen har delt med dig, skal du tilføje den til din Dropbox-konto.

Sådan bruger du Dropbox AI til forhåndsvisning af en fil:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på filens navn for at åbne forhåndsvisning.
    • Filen skal være  kompatibel med Dropbox AI. Du kan finde flere oplysninger nedenfor under Ofte stillede spørgsmål.
  3. Klik på Dropbox-ikonet i den øverste bjælke.
  4. Skriv dit spørgsmål i feltet Stil et spørgsmål om denne fil
  5. Tryk på Enter eller klik på Spørg.
    • Eller vælg en af de prægenererede prompts i sidepanelet til specifikke handlinger.
    • Under svaret vises der specifikke sider, så du ved, hvilke dele af filen der indeholder svaret.

Sådan bruger du AI til søgning

Hvis du er kvalificeret og udvalgt til at deltage i alpha-oplevelsen for Dropbox AI til søgning, vil du se et banner med teksten "Find hurtigt det, du skal bruge, med Dropbox AI til søgning", når du klikker ind på søgefeltet.

For at sikre, at AI fra tredjepart er slået til:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Administrer i Dropbox AI til søgning-banneret i søgefeltet.
  3. Du vil blive omdirigeret til fanen Tredjeparts AI ‑ funktioner . Derfra:
    • Skift til Til  for at aktivere AI fra tredjepart.
    • Skift til Fra for at deaktivere AI fra tredjepart.
highlight icon

Bemærk! Hvis du eller dit team er tilmeldt Dropbox AI alpha, og AI fra tredjepart er sat på Til, sendes kun det indhold, der er relevant for en eksplicit anmodning eller kommando, til vores partnere omkring AI fra tredjepart for at generere et svar, et resumé eller en transskription.

Du kan skrive et spørgsmål eller en kommando om dine filer i søgefeltet på dropbox.com, og Dropbox AI vil give et svar baseret på indholdet i din konto. Dropbox AI vil give et svar baseret på din mest relevante fil og angive kilden til svaret.

For at stille et spørgsmål i søgefeltet og få svar fra indholdet af dine filer:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på søgelinjen øverst.
  3. Stil et spørgsmål om dine filer.

Sådan udformer du spørgsmål eller kommandoer

Der er et par ting, du skal huske på, når du beder Dropbox AI om at hente de bedste resultater:

• Vær specifik.
  • Brug et klart og enkelt sprog.

Til spørgsmål:

• Begynd dit spørgsmål med "Hvem ...", "Hvad ...", "Hvor ...", "Hvordan ..." osv.
  • Afslut dit spørgsmål med et spørgsmålstegn "?".
  • Brug "er der" eller "lav resumé" til at udløse et AI-genereret svar.

Eksempler: "Hvad er min opskrift på chokolatesmåkager?" eller "Hvad er vores virksomheds mål for 2. kvartal?"

Til kommandoer:

• Begynd din kommando med "Vis ...", "Find ...", "Led efter ...", "Søg ...", "Giv mig ...", "Har jeg ..." osv.

Eksempel: "Vis mig billeder fra min fotoseance i går"

Ofte stillede spørgsmål om Dropbox AI

Hvilke filtyper kan bruges til forhåndsvisninger sammen med Dropbox AI?

Du kan bruge Dropbox AI i forhåndsvisninger af filer af følgende filtyper:

• Videofiler, der indeholder tale eller stemme
  • Lydfiler, der indeholder tale eller stemme
    • Bemærk! Dropbox genererer en transskription af video- og lydfiler, hvis der ikke allerede findes en. Det kan tage et stykke tid at generere en transskription, før du kan stille spørgsmål om filen. Svar på spørgsmål om video- og lydfiler vil være baseret på transskriptionen af filen. Dropbox AI bruger endnu ikke det visuelle indhold af videoer til at besvare spørgsmål.
  • Tekst- og tekstrelaterede filer
    • Rå tekstfiler
    • PDF'er med valgbar tekst

Bemærk!

• Dine PDF-filer bliver automatisk konverteret til tekst, der kan scannes, når du overfører din fil til Dropbox Professional, Standard, Advanced eller Enterprise.
  • Hvis du er på en anden plan, kan du bruge et OCR-program (Optical Character Recognition) til at omdanne dine PDF-filer til tekst, der kan scannes. Når de er konverteret og overført til Dropbox, kan de indgå i AI-søgninger.
    • Microsoft Office-dokumenter
    • e-bøger

Hvilke filtyper fungerer i Dropbox AI til søgning?

Dropbox AI til søgning kan scanne følgende filtyper for svar:

• Rå tekstfiler
  • Microsoft Office-dokumenter
  • Lyd- og videoklip, der indeholder tale eller stemmer, og som har en transskription
  • PDF'er med valgbar tekst

Noter:

• Dine PDF-filer bliver automatisk konverteret til tekst, der kan scannes, når du overfører din fil til Dropbox Professional, Standard, Advanced eller Enterprise.
  • Hvis du er på en anden plan, kan du bruge et OCR-program (Optical Character Recognition) til at omdanne dine PDF-filer til tekst, der kan scannes. Når de er konverteret og overført til Dropbox, kan de indgå i AI-søgninger.

Hvilke sprog arbejder Dropbox AI med?

Dropbox AI-alfaoplevelsen er tilgængelig på engelsk.

Hvordan bruges mine data med Dropbox AI?

Dropbox bruger tredjeparts generative AI-modeller til at give svar på dine søge-forespørgsler. Disse maskinlæringsmodeller kan give et svar på dine spørgsmål ved at bruge de filer, der er til rådighed. Dine data bruges aldrig til at træne deres interne modeller, og dataene slettes fra tredjepartsservere inden for 30 dage.

Dine data bliver aldrig delt passivt med nogen tredjeparts generativ AI-partnere.Kun når du aktiverer funktionen mærket med "Vil bruge AI fra tredjepart", sendes de data, der er relevante for din udtrykkelige anmodning eller kommando, til tredjeparts generativ AI-partnere.

Læs mere om Dropbox AI og dine persondata.

Hvordan kan jeg dele feedback på Dropbox AI?

Vi sætter pris på din feedback samt på dine spørgsmål om og forslag til, hvordan vi kan forbedre denne oplevelse. Deltag i eller opret en diskussion om Dropbox AI på vores Community-side.