Dropbox AI: en oversigt

Opdateret Jan 24, 2024
person icon

I denne artikel beskrives de alfafunktioner, som er tilgængelige for kunder:

• På Dropbox Professional, Essentials, Business, Business Plus og nogle kunder på Dropbox Basic, Plus, Family, Standard og Advanced.
  • I lande, hvor det foretrukne sprog er indstillet til engelsk*.
    • Undtagen Canada, Storbritannien (UK) og lande inden for EØS (Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde).

Dropbox AI er underlagt yderligere vilkår

*Der er nogle undtagelser.

Dropbox AI bruger generativ AI til at besvare spørgsmål og sammenfatte store filer, så du ikke behøver at sortere og søge manuelt i store mængder information.
highlighter icon

Bemærk! Disse funktioner er kun tilgængelige på dropbox.com.

Medfølgende funktioner

• Opsummer et dokument eller videoklip på få sekunder: Få AI til at generere letlæselige resuméer af lange dokumenter, så du sparer tid og kræfter, når du søger efter det, du skal bruge.
  • Find hurtigt svar: Reducer den tid og de kræfter, der bruges på at lede efter direkte svar i store og komplekse filer, ved at stille et spørgsmål i søgefeltet eller i forhåndsvisningen af en fil og få et svar ad den vej.
  • Kom hurtigere til dine filer: Find hurtigt det, du skal bruge, ved at skrive en kommando i søgefeltet og bruge hverdagssprog i stedet for nøgleord.
  • Tag gætteriet ud af søgningen: Brug mindre tid på at åbne og læse hver fil med korte, automatisk genererede fremhævninger af hver fil i dine søgeresultater.