Hvordan slå på Dropbox-varsler

Oppdatert Jan 12, 2024

For å holde oversikt over endringene som utføres på Dropbox-kontoen kan du slå på skrivebordsvarslinger. Hvis du bruker en iOS-enhet, kan du også aktivere push-varslinger.

Har du ikke begynt å bruke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox kan gjør det enkelt å samarbeide om innhold.

Slå på skrivebordsvarslinger

Skrivebordsappen kan vise varslinger på datamaskinen når det registreres endringer i Dropbox-kontoen. Slik velger du hvilke varslinger du vil motta:

1. Åpne innstillingene for Dropbox-skrivebordsprogrammet.
  2. Klikk på Varslinger-fanen.
  3. Merk eller fjern merket i boksene under Varsle med om for å velge hvilke varslinger du vil motta.

Aktivere eller deaktivere varslinger på en iOS-enhet

Dropbox iOS-appen sender push-varslinger ved invitasjoner til delte mapper, og når koblinger deles med deg. Slik aktiverer eller deaktiverer du disse varslingene:

1. Åpne enhetens Innstillinger.
  2. Velg Varslinger.
  3. Velg Dropbox.

Er det noe annet du ønsker å gjøre?