Slik kobler du to Dropbox-kontoer til eller fra hverandre

Dropbox-brukere som har et Dropbox Business-abonement, kan koble Dropbox Business-kontoen sin til en Basic-, Plus-, Family- eller Professional-konto.

Obs! Basic-, Plus-, Family- og Professional-kontoer kan ikke kobles til hverandre. Dropbox Business-kontoer kan heller ikke kobles til andre Dropbox Business-kontoer.

Hvis du er Dropbox Business-administrator, kan du finne ut hvordan du administrerer de tilkoblede kontoene og enhetene til teammedlemmer.

Når du kobler til to Dropbox-kontoer, kan du enkelt veksle mellom dem på alle steder der du bruker Dropbox, uten at du trenger å logge av den ene og logge på den andre hver gang du vil bytte mellom dem.

Du kan koble kontoene dine til hverandre, og bytte mellom dem, på dropbox.com og i Dropbox-appene og -programmene på en hvilken som helst enhet. Du kan imidlertid koble dem fra hverandre bare på dropbox.com. Når du kobler to kontoer til eller fra hverandre, blir de koblet til eller fra hverandre overalt der du bruker Dropbox.

Selv om kontoene blir koblet til hverandre overalt der du bruker Dropbox, blir du ikke logget på begge kontoene på alle enhetene. Du blir bare logget på der du startet tilkoblingen. På de andre enhetene vises alternativet om å logge på den tilkoblede kontoen. Hvis du gjør det, forblir du pålogget, og det er enkelt å bytte mellom de tilkoblede kontoene.

Privat sikkerhet når du kobler til en teamkonto

Det blir ikke delt eller overført informasjon mellom de to kontoene, selv om du kobler dem til hverandre. Administratoren kan ikke åpne og får ikke tilgang til privatkontoen din, selv om du har koblet sammen kontoene dine og administratoren bruker funksjonen «Logg på som teammedlem» til å logge på teammedlemskontoen din. Administratoren kan imidlertid se navnet og e-postadressen til den tilkoblede privatkontoen din.

Koble kontoene dine sammen

På dropbox.com

1. Logg på dropbox.com med én av de to kontoene.
  2. Klikk på avataren din (bilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Koble til kontoer under Koble til privatkontoen eller Koble til teamkontoenGenerelt-fanen.

I Dropbox-skrivebordsprogrammet:

1. Logg på skrivebordsprogrammet med én av de to kontoene.
  2. Klikk på Dropbox-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller menylinjen (Mac).
  3. Klikk på avataren din (bilde eller initialer) øverst til høyre.
  4. Klikk på Innstillinger.
  5. Klikk på Konto-fanen.
  6. Klikk på Legg til privat konto eller Legg til teamkonto.

I Dropbox-mobilappen

1. Åpne Dropbox-mobilappen og logg på en av kontoene.
  2. Åpne appinnstillingene.
    • På Android trykker du på menyikonet (horisontale linjer) øverst til venstre og deretter på Innstillinger.
    • På iPhone/iPad trykker du på kontoikonet (person) nederst til høyre og deretter på tannhjulikonet øverst til venstre.
  3. Trykk på + Legg til teamkonto/privatkonto.

Koble fra kontoene dine

Du kan koble kontoene dine fra hverandre bare på dropbox.com. Hvis du kobler kontoene dine fra hverandre, blir de koblet fra hverandre overalt. Du blir logget av den siste kontoen du la til i appen eller programmet, og du forblir pålogget den første kontoen. Dette gjelder for alle enheter, apper og programmer.

Du kan stadig logge på kontoene dine igjen fra en hvilken som helst enhet, på samme måte som du vanligvis gjør med en konto som ikke er tilkoblet.

Slik kobler du fra kontoene dine:

1. Logg på dropbox.com med én av de to kontoene.
  2. Klikk på avataren din (bilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Koble fra i Generelt-fanen, under Tilkoblede kontoer.
  4. Klikk på Ja, koble fra for å bekrefte.