Hvis du er administrator, kan du finne ut hvordan du administrerer teammedlemmenes koblede kontoer og enheter.
Hva betyr «kobling av kontoer»?
Når du kobler sammen to Dropbox-kontoer, kan du enkelt bytte mellom dem der du bruker Dropbox, uten å logge deg ut av den ene og inn på den andre hver gang du vil bytte.
Du kan koble sammen kontoene dine på dropbox.com, i Dropbox-skrivebordsprogrammet eller i Dropbox iOS-appen. Du kan imidlertid koble dem fra hverandre bare på dropbox.com. Når du kobler to kontoer til eller fra hverandre, blir de koblet til eller fra hverandre overalt der du bruker Dropbox.
Selv om kobling av kontoene kobler dem sammen overalt der du bruker Dropbox, logges du ikke på begge kontoene på alle enhetene. Du blir bare logget inn der du utførte sammenkoblingen. De andre enhetene viser et alternativ der du kan logge deg på den sammenkoblede kontoen. Når du har gjort det, forblir du pålogget og kan enkelt bytte mellom de sammenkoblede kontoene på den enheten.
Privat sikkerhet når du kobler til en teamkonto
Det blir ikke delt eller overført informasjon mellom de to kontoene, selv om du kobler dem til hverandre.
Hvis du kobler sammen kontoene og administratoren bruker funksjonen «logg på som teammedlem» for å logge på teammedlemskontoen, kan ikke vedkommende åpne eller få tilgang til den sammenkoblede privatkontoen. Men administratoren kan se navnet og e-postadressen til den sammenkoblede privatkontoen.