Koble til eller koble fra to Dropbox-kontoer

Dropbox-brukere som har et Dropbox Business-abonement, kan koble Dropbox Business-kontoen sin til en Basic-, Plus-, Family- eller Professional-konto.

Obs! Basic-, Plus-, Family- og Professional-kontoer kan ikke kobles til hverandre. Dropbox Business-kontoer kan ikke kobles til andre Dropbox Business-kontoer.

Hvis du er Dropbox Business-administrator, kan du finne ut hvordan du administrerer de tilkoblede kontoene og enhetene til teammedlemmer.

Når du kobler til to Dropbox-kontoer, kan du enkelt veksle mellom dem på alle steder der du bruker Dropbox, uten at du trenger å logge av den ene og logge på den andre hver gang du vil bytte mellom dem.

Du kan koble til kontoene dine, og veksle mellom dem, på dropbox.com og Dropbox-appene og -programmene fra en hvilken som helst enhet. Du kan imidlertid kun koble fra på dropbox.com. Når du kobler til eller kobler fra to kontoer, blir de koblet til eller koblet fra på alle steder du bruker Dropbox.

Selv om tilkobling av kontoene dine kobler dem til på alle steder du bruker Dropbox, logges du ikke inn på begge kontoene på alle enhetene. Du logges bare på der du startet tilkoblingen. Alternativet om å logge på den tilkoblede kontoen vil vises på de andre enhetene dine. Når du har gjort det, forblir du pålogget, og det er enkelt å veksle mellom de tilkoblede kontoene.

Privat sikkerhet når du kobler til en teamkonto

Informasjon vil ikke overføres eller deles mellom de to kontoene når du kobler dem til. Det gjør det bare enklere for deg å veksle mellom dem. Når du kobler til en privatkonto og en teamkonto, gir ikke dette noen på teamet, inkludert administratoren din, tilgang til din private Dropbox-konto via Dropbox, selv om de bruker «Logg på som teammedlem»-funksjonen

Koble til kontoene dine på dropbox.com

1. Logg på dropbox.com med én av de to kontoene.
  2. Klikk på avataren din (profilbildet eller initialene).
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Generelt -fanen, under Koble til teamkontoen eller Koble til privatkontoen, klikker du på Koble til kontoer.

Koble til kontoene i skrivebordsprogrammet

1. Åpne Dropbox-skrivebordsprogrammet og logg på én av kontoene du vil koble til.
  2. Åpne innstillinger for Dropbox-skrivebordsappen.
  3. Klikk på Konto-fanen.
  4. Klikk på Koble til privatkonto eller Koble til teamkonto.

Koble til kontoer i mobilappen

1. Åpne Dropbox-skrivebordsprogrammet og logg på en av kontoene du vil koble til.
  2. Trykk på menyikonet (Android) eller tannhjulet (iPhone/iPad).
  3. Trykk på Innstillinger.
  4. Trykk på + Legg til teamkonto/privatkonto.

Koble fra kontoene dine

Du kan bare koble fra kontoene dine på dropbox.com. Hvis du kobler fra kontoene dine, kobles de fra overalt. Du logges av den siste kontoen du la til i appen/programmet, og du forblir pålogget på den første kontoen. Dette gjelder for alle enheter og apper/programmer.

Du kan stadig logge på kontoene dine igjen fra en hvilken som helst enhet, på samme måte som du vanligvis gjør med en konto som ikke er tilkoblet.

Slik kobler du fra kontoene dine:

1. Logg på dropbox.com med en av kontoene du vil koble fra.
  2. Klikk på avataren din (profilbildet eller initialene).
  3. Klikk på Koble fra i Generelt-fanen, under Tilkoblede kontoer.
  4. Klikk på Ja, koble fra for å bekrefte.